Sådan Gendannes Windows XP Ved Hjælp Af Konsollen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Windows XP Ved Hjælp Af Konsollen
Sådan Gendannes Windows XP Ved Hjælp Af Konsollen

Video: Sådan Gendannes Windows XP Ved Hjælp Af Konsollen

Video: Sådan Gendannes Windows XP Ved Hjælp Af Konsollen
Video: Windows XP в EGA/CGA 2024, April
Anonim

Windows XP-operativsystemet understøtter flere standardindstillinger til korrektion af driftsparametre. I mangel af specielle programmer anbefales det at bruge Recovery Console. Dens applikation giver dig mulighed for at rette mange populære OS-fejl.

Sådan gendannes Windows XP ved hjælp af konsollen
Sådan gendannes Windows XP ved hjælp af konsollen

Nødvendig

Windows XP-startdisk

Instruktioner

Trin 1

Begynd med at udføre de nødvendige trin for at køre programmet fra disken. Indsæt dvd'en, der indeholder Windows XP-installationsfilerne, i drevet. Genstart computeren, og indtast BIOS. For at gøre dette skal du holde Delete-tasten nede, når du har tændt pc'en.

Trin 2

Find og åbn menuen Boot Options. Gå til det emne, der viser udstyrets boot. Indstil det dvd-drev, du bruger først på listen. Gem parametrene ved at trykke på F10-tasten.

Trin 3

Computeren genstarter automatisk. Når Start DVD-meddelelsen vises, skal du trykke på en vilkårlig tast. Vent et stykke tid, mens programmet forbereder vigtige filer til at fortsætte med at arbejde.

Trin 4

Når dialogmenuen vises med en blå baggrund, skal du trykke på R-tasten og bekræfte overgangen til gendannelseskonsollen. Vent på indsamling af oplysninger om de versioner af Windows, der findes på de tilsluttede harddiske. Vælg det system, du har brug for, ved at indtaste dets nummer og trykke på Enter-tasten.

Trin 5

Indtast adgangskoden til masterkontoen, hvis den er sikret korrekt. Ellers skal du bare trykke på Enter-tasten. Indtast nu fixboot-kommandoen. Det bruges til at overskrive harddiskens boot-sektor.

Trin 6

Tryk på Y-tasten for at bekræfte kørsel af kommandoen. Når den angivne tjeneste er kørt, skal du udstede fixmbr-kommandoen. Indtast Y igen. Vent på meddelelsen om, at kommandoen blev fuldført.

Trin 7

Genstart din computer ved at klikke på knappen Nulstil. Hvis du foretrækker sikre genstartmuligheder, skal du udstede kommandoen Afslut. Start fra din harddisk. Det er vigtigt at forstå, at Recovery Console ikke tillader brug af overflødige AP'er. Brug Live CD'en til at bringe systemet tilbage til en kontrolpunkttilstand.

Anbefalede: