Sådan Vises Bogstaver

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vises Bogstaver
Sådan Vises Bogstaver

Video: Sådan Vises Bogstaver

Video: Sådan Vises Bogstaver
Video: 🎊🎉🎊Год каналу!!!🎉🎊🎉 Бесплатные видео МК. Летние женские кофточки! 2024, Kan
Anonim

Et betydeligt antal engelsksprogede nyhedsforretninger, der duplikerer materiale på blogs, bruger en drop cap i deres design. Den røde linje er fremhævet med en drop cap, dvs. indrykning. Drop cap er altid forskellig fra blogens hoveddesign. Du kan nemt få en sådan drop cap: DropCap First Charakter plugin blev udviklet til WordPress-blogs. Plugins opgave er bare at give en speciel stil til afsnitets første bogstav.

Sådan vises bogstaver
Sådan vises bogstaver

Nødvendig

WordPress-platform, DropCap First Charakter-plugin

Instruktioner

Trin 1

Enkelheden ved pluginet er, at det kun består af 2 filer. Dette plugin har ikke en grafisk skal, som giver dig mulighed for ikke at overbelaste din blog med overskridelser, der påvirker den samlede belastning. I princippet kan indholdet af 2 filer simpelthen indsættes i teksten, effekten vil være den samme, men at kopiere indholdet af disse filer til et nyt emne hver gang er en tidskrævende opgave.

Trin 2

Den første fil af dette plugin føjer sig automatisk til admin-panelet på din blog, hvilket kan gøre det meget nemmere at finde dette plugin. Og den anden fil er nødvendig for at skabe designet til vores drop cap. I denne fils brødtekst kan du ændre følgende parametre: skrifttype, skriftfarve, drop cap-størrelse, indrykning osv.

Trin 3

For at tilføje dette plugin til din blog skal du downloade det fra Internettet. Det skal bemærkes, at pluginet er frit tilgængeligt, det blev skrevet på engelsk, dvs. kig ikke efter en Russified-version. Alle de nødvendige indstillinger findes i den sidste fil, som er på engelsk i ethvert WordPress-plugin.

Trin 4

Pak arkivet ud med dette plugin. Brug et FTP-program som FileZilla eller Total Commander. Opret forbindelse til din filopbevaring, upload plugin-mappen til serveren på "site name wp-contentplugins".

Trin 5

Gå til admin-panelet på din blog (webstedsnavn / wp-admin). I venstre kolonne skal du finde elementet "Plugins", trykke på tastekombinationen Ctrl + F, i søgefeltet indtaste DropCap First Charakter. Overfor dette plugin skal du klikke på linket "Aktivér". Pluginet vises på listen "Nyligt aktiveret".

Trin 6

Klik på "Tilføj post" i venstre kolonne. I det vindue, der åbnes, skal du i den visuelle editor skrive en sætning eller et par ord. Klik på Vis. En drop cap skal vises i stedet for det første bogstav.

Anbefalede: