Sådan Slukkes Forenklet Styling

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slukkes Forenklet Styling
Sådan Slukkes Forenklet Styling

Video: Sådan Slukkes Forenklet Styling

Video: Sådan Slukkes Forenklet Styling
Video: Hvordan man bliver en succesrig frisør! Hvordan opnår man succes i en hvilken som helst virksomhed? 2024, April
Anonim

Brugere af de fleste moderne versioner af operativsystemer har mulighed for uafhængigt at vælge designmuligheden til den grafiske grænseflade. Windows 7-brugere foretrækker tendens til Aero-temaer, som har semi-gennemsigtige interface-elementer. Som standard er dette system imidlertid installeret med en anden hud, kaldet en "forenklet hud".

Sådan slukkes forenklet styling
Sådan slukkes forenklet styling

Er det nødvendigt

Windows 7 OS

Instruktioner

Trin 1

Åbn Windows Kontrolpanel-applet, som giver dig mulighed for at ændre udseendet på operativsystemets grafiske grænseflade - dets korte navn er Personalisering. "Kontrolpanel" kan startes ved at vælge et element med dette navn i OS-hovedmenuen (på "Start" -knappen). I hovedvinduet i dette program er der et afsnit kaldet "Design og personalisering", og i det - et link "Skift tema". Klik på dette link, og den nødvendige kontrolpanelkomponent åbnes i et separat vindue.

Trin 2

Der er andre måder at starte egoet på. For eksempel skal du trykke på Win-tasten og skrive "pers" på tastaturet. Derefter vises en liste med søgeresultater i den åbnede OS-hovedmenu, i sektionen "Kontrolpanel", hvor der vil være det samme "Skift tema" -link - klik på det med musen. Alternativt kan du bruge kontekstmenuen på skrivebordet - højreklik på dets baggrundsbillede og vælg "Tilpasning" på den liste, der vises.

Trin 3

I et vindue, der åbnes ved hjælp af en af de beskrevne metoder, placeres ikoner for de temaer, der er installeret i operativsystemet. De er opdelt i flere grupper. Designmuligheden "Windows 7 - forenklet stil" er flyttet til den allerførste gruppe på listen for grundlæggende forenklede og høje kontrasttemaer. For at ændre det skal du blot venstreklikke på et hvilket som helst andet ikon på listen.

Trin 4

Hvis din computer kører Windows 7 Home Basic, kan du ikke ændre temaer. Derudover er Aero-temaer muligvis ikke tilgængelige på grund af utilstrækkelig ydelse af det anvendte grafikkort. Operativsystemet evaluerer selve denne parameter og foretager nogle gange fejl, hvis den korrekte enhedsdriver ikke er installeret på systemet. I dette tilfælde skal du opdatere driveren fra producentens websted eller fra en disk fra det købte grafikkortsæt.

Anbefalede: