Sådan Installeres Mangoserver

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Mangoserver
Sådan Installeres Mangoserver

Video: Sådan Installeres Mangoserver

Video: Sådan Installeres Mangoserver
Video: Sådan får du styr på gruppetavlen 2024, Kan
Anonim

Mangos Server er et gratis og gratis projekt, der hjælper med at skabe alternativ software til serverne til populære World of Warcraft-spil. Projektet er implementeret i næsten alle systemer, og du kan nemt installere det på din computer selv.

Sådan installeres mangoserver
Sådan installeres mangoserver

Instruktioner

Trin 1

Download den færdige samling af mangoserveren

Trin 2

Udpak forsamlingen til det lokale drev, hvor der er mere ledig plads. Gå derefter til Server / hjemmemappen (bemærk, at nogle samlinger ikke har en sådan mappe, men i stedet er der en etc-mappe). Skift mappenavnet til din lokale IP-adresse.

Trin 3

For at aktivere webstedet skal du gå til denwer-mappen og køre filen Run.exe. Et sort vindue skal vises, som lukkes, når downloadet er afsluttet.

Trin 4

Download Navicat.

Trin 5

Gå til Navicat, og klik på Forbindelse. Skriv navnet mango i forbindelsesnavnet. Skift ikke værtsnavn / IP-adresse: localhost, lad havn: 3306 være det samme, brugernavn: skriv mango, adgangskode: skriv også mango. Klik derefter på Test forbindelse, hvorefter Connection Siccessful skal vises.

Trin 6

Klik på OK, OK igen, og luk. Gå til Navicat i realmd-databasen / realmlist-tabellen / i adresselinjen, skriv din IP. Klik på fluebenet nederst, og luk. Gå derefter til din browser og indtast https:// din IP. Dette vil starte webstedet og være klar til at gå.

Trin 7

Kør MaNGOS.exe. Du vil høre, at den indlæses, og efter afslutningen vil du høre computeren bippe. Dette betyder, at serveren er i gang. Tillykke, du gjorde et fremragende stykke arbejde med opgaven. Det skal dog huskes, at efter hver genstart af din computer skal du først køre Run.exe og derefter kun MaNGOS.exe.

Trin 8

For at ændre parametrene skal du gå til mappen MaNGOS / mangosd.conf, og for at gøre dig selv til en GM skal du registrere din konto på dit websted og derefter gå til Navicat / realmd / konto og skrive et vilkårligt tal fra 1 til 5 i gmlevel. Klik derefter på flueben nedenfor.

Anbefalede: