Sådan Oprettes Et Link Til En Elektronisk Ressource

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Link Til En Elektronisk Ressource
Sådan Oprettes Et Link Til En Elektronisk Ressource

Video: Sådan Oprettes Et Link Til En Elektronisk Ressource

Video: Sådan Oprettes Et Link Til En Elektronisk Ressource
Video: Indsæt links i Power Point 2024, Kan
Anonim

Når du arbejder på ethvert dokument, artikel eller bibliografi, står du over for et sådant problem som et link til elektroniske ressourcer. Alle oplysninger, der er lagt ud på Internettet og brugt af dig i dit arbejde, betragtes som en elektronisk ressource. Hvordan opretter du et link til en elektronisk ressource?

Sådan oprettes et link til en elektronisk ressource
Sådan oprettes et link til en elektronisk ressource

Er det nødvendigt

administratorrettigheder

Instruktioner

Trin 1

Hvis du arbejder i et teksteditor Microsoft Word, kan du placere et link til en elektronisk ressource på et bestemt ord. For at gøre dette skal du vælge "Indsæt" på proceslinjen. Vælg derefter det ord, du vil knytte til den elektroniske ressource. Klik på kommandoen "Hyperlink" på værktøjslinjen. Du får vist et vindue til indtastning af e-mail-adressen på den ressource, som du linker til. Vælg linktypen på listen til venstre ved at pege på en webside. Nu vil dit ord blive knyttet til den adresse, du angiver nedenfor.

Trin 2

I midten af vinduet er den aktuelle mappe, hvor dokumentet er placeret. Nedenfor er der en linje til indtastning af en e-mail-adresse. Indtast i denne linje den fulde e-mail-adresse for ressourcen, hvor linket vil være synligt i dit dokument. Klik på Ok. Linket er oprettet.

Trin 3

Der er andre muligheder for at linke. Der er en "Links" -mulighed på proceslinjen. Det er designet til at oprette fodnoter, referencer, bibliografi osv. For at oprette et link skal du klikke på den tilsvarende knap, det vil sige "Indsæt link". Vælg kommandoen "Tilføj ny kilde" på listen, der åbnes. Du kan tilføje forskellige links til ressourcer, designe dem på forskellige måder, dvs. indstille en bestemt farve, skrifttype, størrelse og meget mere.

Trin 4

Du får et automatisk udfyldt formularvindue. Udfyld alle de nødvendige oplysninger, og klik på Ok. Linket blev oprettet i overensstemmelse med kravene i GOST. Det er også værd at bemærke, at der kan oprettes et link til enhver internetressource ved hjælp af standardmetoder. Kopier linket i din browser og i et teksteditor skal du bare højreklikke og vælge "Indsæt". Linket vises straks, hvor markøren var.

Anbefalede: