Sådan ændres Skrifttyper I Windows

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Skrifttyper I Windows
Sådan ændres Skrifttyper I Windows

Video: Sådan ændres Skrifttyper I Windows

Video: Sådan ændres Skrifttyper I Windows
Video: how to change font in windows 10 | how to change font style in windows 10 font changer 2024, Kan
Anonim

Operativsystem skrifttyper bruges til at vise tekst på skærmen. I Windows OS er det muligt at ændre skrifttyper til forskellige elementer. En speciel komponent er ansvarlig for at ændre størrelsen på objekter og tekst på skærmen.

Sådan ændres skrifttyper i Windows
Sådan ændres skrifttyper i Windows

Instruktioner

Trin 1

I Windows henviser skrifttyper til et skrifttype, der er karakteriseret ved stregbredde og tilstedeværelsen (eller fraværet) af serifs. Skrifttyper kan have flere vægte: fed, kursiv og fed kursiv.

Trin 2

For at ændre den skrifttype, der bruges til de vigtigste objekter i operativsystemet (etiketter til filer og mapper, etiketter på vinduespaneler osv.), Skal du kalde "Display" -komponenten. Dette kan gøres på forskellige måder. Hurtigste: højreklik på skrivebordet (i ethvert område uden filer og mapper) og vælg "Egenskaber" i genvejsmenuen med venstre museknap.

Trin 3

Længere sti: Tryk på Windows-tasten eller Start-knappen, vælg Kontrolpanel i menuen, åbn kategorien Udseende og temaer, og venstreklik på ikonet Display, eller vælg en af de tilgængelige opgaver øverst i vinduet. Hvis "Kontrolpanel" vises i den klassiske visning, vil der ikke være nogen job, og "Vis" -komponenten er tilgængelig med det samme.

Trin 4

I dialogboksen "Egenskaber for skærm", der åbnes, skal du gå til fanen "Udseende". Hvis du kun har brug for at ændre (formindske eller øge) skriftstørrelsen, skal du vælge den ønskede værdi i gruppen Fontstørrelse ved hjælp af rullelisten og klikke på knappen Apply (Anvend) for at de nye indstillinger skal træde i kraft.

Trin 5

Hvis du vil arbejde med skrifttyper mere detaljeret, skal du vælge ikke kun størrelsen, men også skrifttypens stil. På samme fane "Design" skal du klikke på knappen "Avanceret". En ny dialogboks "Yderligere udseende" åbnes. I gruppen "Element" skal du bruge rullelisten til at vælge det element, som du vil ændre skrifttypen for.

Trin 6

For nogle elementer kan Font-gruppen være nedtonet. I andre tilfælde (når det næste element er valgt) er den angivne gruppe tilgængelig til redigering. Brug rullelisten til at indstille den ønskede skrifttypestil, i gruppen "Størrelse" vælg værdien i punkter, i "Farve" -gruppen skal du bruge paletten til at vælge, skriftstilen (kursiv, fed) kan vælges ved hjælp af knapper.

Trin 7

Når du har foretaget alle de nødvendige ændringer, skal du klikke på OK-knappen i vinduet "Supplerende design", knappen "Anvend" i vinduet med egenskaber for skærm og lukke vinduet ved hjælp af OK-knappen eller ikonet [x] i øverste højre hjørne vindue.

Anbefalede: