Sådan ændres Tastaturlayoutet

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Tastaturlayoutet
Sådan ændres Tastaturlayoutet

Video: Sådan ændres Tastaturlayoutet

Video: Sådan ændres Tastaturlayoutet
Video: Sådan virker Stavekontrollen i Word (+de bedste indstillinger) 2024, April
Anonim

Genvejstaster bruges til at ændre tastaturlayoutet i operativsystemet. Oftest bruges de til denne handling, selvom du kan skifte inputsprog ved hjælp af musen. Windows har også muligheden for at ændre standardtastaturgenvejen til at skifte layout.

Sådan ændres tastaturlayoutet
Sådan ændres tastaturlayoutet

Instruktioner

Trin 1

Brug tastaturgenvejen tildelt kommandoen til ændring af tastaturlayout. Den mest tildelte venstre nøgle er alt="Image" i kombination med SHIFT-tasten.

Trin 2

Hvis du har brug for at ændre den tildelte kombination af knapper, skal du højreklikke på ikonet for den aktuelle layoutmarkør i bakken og vælge linjen "Parametre" i rullemenuen. På denne måde kan du starte indstillingsvinduet med titlen "Sprog og tekstinputtjenester".

Trin 3

Klik på knappen "Tastaturindstillinger" i det nederste afsnit ("Indstillinger") på fanen "Indstillinger"

Trin 4

Klik på rækken Skift inputsprog på listen Input Language (Tastaturgenveje), og klik derefter på knappen Change Keyboard Shortcut (Skift tastaturgenvej).

Trin 5

Vælg den ønskede tastaturgenvej for at skifte layout, og klik på knappen "OK". Dette fuldender genvejstildelingsproceduren til genvejstasten.

Trin 6

Venstreklik på markøren for det aktuelle tastaturlayout i bakken, og vælg den ønskede værdi. Dette er den nemmeste måde, hvis du ikke kan bruge genvejstasterne, der er tildelt denne handling.

Trin 7

Hvis markøren for det aktuelle layout ikke er i bakken, skal du højreklikke på proceslinjen og vælge sprogbjælkeelementet i sektionen Værktøjslinjer i kontekstmenuen.

Trin 8

Der er applikationsprogrammer, der gør dit arbejde meget lettere, hvis du ofte skal skifte tastaturlayout. For eksempel genkender Punto Switcher-programmet automatisk sproget for det indtastede ord, uanset hvilket layout du skriver det, og skifter tastaturet til det ønskede sprog. Programmet giver dig mulighed for at tildele flere tastaturgenveje til manuel layoutskift, forskellige muligheder for lydalarmer og har generelt et stort antal yderligere sprogindstillinger.

Anbefalede: