Sådan Returneres Tastaturlayoutet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Returneres Tastaturlayoutet
Sådan Returneres Tastaturlayoutet

Video: Sådan Returneres Tastaturlayoutet

Video: Sådan Returneres Tastaturlayoutet
Video: ПЕРВЫЕ ПОСЛЕВОЕННЫЕ ГОДЫ. ВОСТОЧНАЯ ПРУССИЯ. КАЛИНИНГРАД. ИСТОРИИ ПРОФЕССОРА. КОП ПО ВОЙНЕ 2024, Kan
Anonim

Ofte er der i alle versioner af Windows-familiens operativsystemer et sådant problem som et lejlighedsvis forsvindende tastaturlayout. Enhver handling for at gendanne den ved hjælp af applet'en Regional og sprogindstillinger fungerer ikke, fordi årsagen til dens forsvinden ligger et andet sted.

Sådan returneres tastaturlayoutet
Sådan returneres tastaturlayoutet

Er det nødvendigt

  • - fil ctfmon.exe
  • - teksteditor Notesblok.

Instruktioner

Trin 1

Dette problem er blevet observeret siden frigivelsen af Windows XP-operativsystemet. Dette skyldes typisk, at brugeren ved et uheld sletter panelet fra proceslinjen. Men i nogle tilfælde forsvinder den af sig selv. Et stykke tid efter udseendet af dette problem viste det sig, at den lille fil ctfmon.exe er ansvarlig for at vise layout.

Trin 2

For at genoptage layoutet skal du blot placere denne fil i startmenuen. Nogle gange er årsagen til dette problem den ubevidste sletning af en fil fra opstart. dets formål er ukendt for de fleste pc-brugere. For at se startmenuen skal du klikke på menuen "Start" og vælge "Kør". I vinduet, der åbnes, skal du indtaste msconfig-kommandoen og trykke på Enter-tasten.

Trin 3

Du får vist vinduet Systemkonfigurationsværktøj. Listen over startprogrammer, du har brug for, findes på fanen "Startup", gå til den. Se gennem hele listen, hvis du ser filen ctfmon.exe, skal du aktivere den ved at sætte et flueben i linjen.

Trin 4

Klik derefter på knapperne Anvend og luk. I dialogboksen, der vises foran dig, skal du vælge "Genstart nu". Glem ikke at lukke alle filer på forhånd og gemme alle ændringer.

Trin 5

Efter en ny opstart af systemet skal sproglayoutet vises på proceslinjen ved siden af systembakken. Men det sker således, at denne fil overhovedet ikke er i startmenuen, i dette tilfælde skal den tilføjes. For at gøre dette skal du oprette en tekstfil i en hvilken som helst teksteditor, præference skal gives til avancerede redaktører, for eksempel Notepad ++.

Trin 6

Kopier følgende linjer til et nyt dokument:

Windows Registry Editor version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER / Software / Microsoft / Windows / CurrentVersion / Run]

"CTFMON. EXE" = "C: / WINDOWS / system32 / ctfmon.exe"

Bemærk, at vi skriver stien til den eksekverbare fil i filen. Hvis dit system ikke er installeret i Windows-mappen, skal du foretage ændringer i den fil, der oprettes. For at gemme filen skal du klikke på "File" -menuen og vælge "Save As". I vinduet, der åbnes, skal du indtaste navnet på filen Run.reg og klikke på knappen "Gem".

Trin 7

Kør den nyoprettede fil ved at dobbeltklikke på den med venstre museknap. I det vindue, der åbnes, vil du se en besked om indtastning af data i operativsystemets systemregister, klik på knappen "Ja". Efter genstart af computeren vil panelet med tastaturlayoutet være på det oprindelige sted.

Anbefalede: