Sådan Gendannes Tastaturlayoutet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Tastaturlayoutet
Sådan Gendannes Tastaturlayoutet

Video: Sådan Gendannes Tastaturlayoutet

Video: Sådan Gendannes Tastaturlayoutet
Video: Разборка Самолетной ТУРБИНЫ после падения - Hammer IQ-180 2024, April
Anonim

Ofte foretager visse ændringer i computerens drift, kan brugeren ikke længere huske i hvilken menu en bestemt funktion af operativsystemet er konfigureret. Gendannelse af standard tastaturlayout er et sådant problem.

Sådan gendannes tastaturlayoutet
Sådan gendannes tastaturlayoutet

Instruktioner

Trin 1

Tænd computeren ved hjælp af menuen "Start", åbn "Kontrolpanel". Det er ansvarlig for de fleste af indstillingerne til dit operativsystem, og her kan du også gendanne dets oprindelige tilstand.

Trin 2

Find emnet "Regionale og sproglige indstillinger". Her kan du ikke kun ændre indstillingerne for tastaturlayouter, men også tilføje eller nye sprog, ændre kommando-tasterne for at skifte mellem dem, når du indtaster tekst osv.

Trin 3

I det lille vindue, der vises med flere faner, skal du vælge den anden - "Sprog". Find parameterindstillingsknappen på den, klik på den, og et andet vindue vises på din skærm. Juster tastaturet efter dine præferencer, anvend de foretagne ændringer, luk alle vinduer ved at klikke på knappen "OK".

Trin 4

Hvis du vil ændre indstillingerne for at skifte tilstande, skal du klikke på knappen "Avanceret" nederst på listen i vinduet for regionale indstillinger på sprogfanen. I det vindue, der åbnes, skal du vælge hvilken tastaturgenvej, der skal ændres, når det er mere praktisk at bruge i dit arbejde. Anvend og gem dine ændringer.

Trin 5

Hvis du vil returnere den ekstra visning af sprogindstillinger til panelet til hurtig adgang, skal du højreklikke på det og vælge emnet for værktøjslinjens indstillinger. Vælg det ønskede emne. Også her kan du tilpasse og vise andre yderligere elementer i operativsystemet.

Trin 6

Hvis du pludselig ikke er i stand til at returnere visningen af sproglinjen, skal du kontrollere din computer for vira. Hvis dette ikke hjælper, skal du udføre en systemgendannelse fra det punkt, der blev oprettet på det tidspunkt, hvor tastaturlayoutet var i den tilstand, du har brug for. For at gøre dette skal du bruge listen over installerede programmer ved hjælp af Start-menuen. Åbn standardværktøjsprogrammerne, og gendan systemet til dets tidligere tilstand.

Anbefalede: