Sådan Tilsluttes Drevet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Drevet
Sådan Tilsluttes Drevet

Video: Sådan Tilsluttes Drevet

Video: Sådan Tilsluttes Drevet
Video: МАЛО КТО ЗНАЕТ Как соединить пластиковую трубу без соединителей!!! 2024, Kan
Anonim

For at slutte drevet til en computer skal du først adskille kabinettet til systemenheden. Først da vil du være i stand til at få adgang til de elementer, der giver dig mulighed for at forbinde drevet til computeren.

Sådan tilsluttes drevet
Sådan tilsluttes drevet

Instruktioner

Trin 1

For at begynde at adskille systemenheden skal du først frakoble den fra lysnettet. Hvis computeren er i brug, skal du afslutte kørende applikationer og derefter slukke for den ved hjælp af menuen Start-menu. Når computeren holder op med at arbejde, skal du slukke for den ved at flytte vippekontakten til strømforsyningen til positionen FRA (denne vippekontakt er placeret på bagsiden af systemenheden).

Trin 2

Du kan afbryde alle ledninger fra systemenheden for at gøre bagpanelet tilgængeligt. Du kan dog undvære det. For at du skal kunne tilslutte drevet, skal du løsne begge sidevægge på systemenheden. Fastgørelsesskruerne er placeret på bagsiden af enheden (den ene væg holdes på plads med to skruer). Når du har skruet skruerne af, skal du fjerne hver væg efter hinanden og skubbe den mod bagsiden af systemenheden.

Trin 3

På systemenhedens frontpanel skal du fjerne plasthætten, i stedet for at sætte drevet. Når aktuatoren er i den ønskede position, skal du fastgøre den fra siderne med skruerne.

Trin 4

Når drevet er sikret, skal du slutte strøm- og datakablet til det. Båndkablet kommer fra harddisken og har et originalt stik, der matcher stikket på drevet, så du vil ikke forveksle det med noget. Tryk godt på kontakterne, hvorefter du kan samle systemenheden. Husk at bringe strømforsyningskontakten tilbage til ON-positionen, når du tænder computeren. Efter opstart af systemet kan du arbejde med det installerede drev.

Anbefalede: