Sådan Starter Du Spillet Med Debug-parameteren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Starter Du Spillet Med Debug-parameteren
Sådan Starter Du Spillet Med Debug-parameteren

Video: Sådan Starter Du Spillet Med Debug-parameteren

Video: Sådan Starter Du Spillet Med Debug-parameteren
Video: Eclipse Advanced Debugging 2024, April
Anonim

Typisk bruges fejlfindingsnøglen til at køre et program i fejlretningstilstand, men nogle gange bruges det også til at køre spil i en tilstand, der giver dig mulighed for at bruge en række snydekoder. Du kan starte spillet med en sådan nøgle i Windows-operativsystemet på mindst tre måder - de er beskrevet nedenfor.

Sådan starter du spillet med debug-parameteren
Sådan starter du spillet med debug-parameteren

Instruktioner

Trin 1

Hvis spillet startes ved hjælp af en genvej placeret på skrivebordet, skal du højreklikke på det og vælge "Egenskaber" i pop op-genvejsmenuen. På fanen "Genvej" i det vindue, der åbnes som et resultat af denne handling, skal du klikke på feltet "Objekt". Tryk derefter på afslutningstasten for at flytte markøren til slutningen af linjen, indtast et mellemrum og skriv den ønskede tast (-debug). Klik derefter på knappen "OK" for at gemme genvejen med de foretagne ændringer og starte spillet på den sædvanlige måde - ved at dobbeltklikke på dette ikon.

Trin 2

Åbn hovedmenuen på "Start" -knappen, og vælg "Kør" - på denne måde åbner du standardprogrammets startvindue. Denne handling svarer til at trykke på tastaturgenvejen Win + R - du kan også bruge den. Indtast derefter den fulde sti til programmets eksekverbare fil i det vindue, der åbnes. Det er ikke nødvendigt at skrive det manuelt, du kan klikke på knappen "Gennemse" og finde den eksekverbare fil af spillet på din computerdisk. Derefter tilføj -debug-kontakten adskilt af et mellemrum, og klik på knappen "OK". Næste gang du begynder at bruge denne dialog, behøver du ikke at indtaste stien igen, og nøglen er ikke påkrævet - den indtastede streng gemmes i rullelisten, hvorfra du kan vælge den.

Trin 3

Opret en tekstfil hvor som helst på din computer. Du kan gøre dette på skrivebordet - højreklik på baggrundsbilledet, åbn sektionen Ny i pop-up-kontekstmenuen og vælg elementet Tekstdokument. Indtast i den første linje i dokumentet den fulde sti til den eksekverbare fil i spillet - du kan kopiere den i programgenvejen eller i Explorer-adresselinjen. Tilføj -debug-kontakten adskilt af et mellemrum, og gem dokumentet med flagermusforlængelsen. Du skal starte spillet ved at dobbeltklikke på denne fil.

Anbefalede: