Sådan Gendannes Start-knappen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Start-knappen
Sådan Gendannes Start-knappen

Video: Sådan Gendannes Start-knappen

Video: Sådan Gendannes Start-knappen
Video: Se her, hvordan du nulstiller et access point 2024, Kan
Anonim

Det absolutte flertal af brugere åbner Windows-operativsystemets hovedmenu ved at klikke på "Start" -knappen, så dets fravær på det sædvanlige sted er en ubehagelig overraskelse. Årsagerne kan være forskellige, nogle kan elimineres uden problemer på få sekunder, andre kan få mere alvorlige konsekvenser.

Sådan gendannes Start-knappen
Sådan gendannes Start-knappen

Instruktioner

Trin 1

Tryk på venstre eller højre WIN-tast. Åbning af hovedmenuen som et resultat af denne handling betyder, at årsagen til fraværet af "Start" -knappen er at ændre placeringen eller højden på proceslinjen, som denne knap er placeret på.

Trin 2

Hvis du ved at trykke på WIN ikke ser knapperne og proceslinjen, men kun en menu, skal du kigge efter en smal stribe i kanten af skærmen. Denne strimmel vil være proceslinjen, hvis højde er reduceret til grænsen. Hold musemarkøren over denne stribe, tryk på venstre knap og træk panelet til sin normale størrelse.

Trin 3

Hvis både proceslinjen og Start-knappen er synlige sammen med hovedmenuen, når du trykker på WIN, skal du højreklikke på knappen. En kontekstmenu vises, hvor du skal vælge punktet "Egenskaber", og i indstillingsvinduet, der åbnes, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ved siden af indskriften "Skjul proceslinjen automatisk". Klik derefter på knappen "OK" for at foretage ændringerne.

Trin 4

Hvis det ikke har nogen effekt at trykke på WIN, og der ikke er nogen genveje i hele skrivebordet, er dette et tegn på, at Windows Stifinder ikke fungerer. Denne applikation er ikke kun en filhåndtering, men giver også styring af operativsystemets grafiske grænseflade. Prøv at genstarte File Explorer. For at gøre dette skal du trykke på CTRL + alt="Image" + Delete for at åbne Jobliste.

Trin 5

Gå til fanen "Processer" og se i kolonnen "Billednavn" efter navnet explorer.exe - dette er Explorer. Måske er dette program "fast" - i dette tilfælde bør det tvinges til at lukke først. Hvis der er en sådan proces, skal du højreklikke på den og vælge Afslut proces. Hvis denne linje ikke er til stede, er den allerede afsluttet uden din indblanding.

Trin 6

Gå tilbage til fanen Applikationer, og klik på knappen Ny opgave i nederste højre hjørne for at starte en dialog med titlen Opret ny opgave.

Trin 7

Skriv explorer i indtastningsfeltet, og klik på knappen OK. På denne måde starter du Windows Stifinder, og den gendanner den normale funktion på proceslinjen sammen med knappen "Start".

Trin 8

Hvis Explorer ikke starter, eller hvis den ikke gendanner normal funktion af alle elementer på skrivebordet, er explorer.exe-systemfilen tilsyneladende beskadiget eller mangler. Dette sker normalt som et resultat af en virus på din computer. I dette tilfælde er det bedre at kontakte en specialist for at identificere virussen og eliminere konsekvenserne af dens handlinger. Du kan konsultere specialiserede webressourcer.

Anbefalede: