Sådan Oprettes Kinesisk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Kinesisk
Sådan Oprettes Kinesisk

Video: Sådan Oprettes Kinesisk

Video: Sådan Oprettes Kinesisk
Video: Onko VAHVA ihminen myös ITSEVARMA? (Fyysisen toimintakyvyn vaikutus itsevarmuuteen) 2024, Kan
Anonim

Hvis du lærer orientalske sprog, især kinesisk, skal du bare etablere støtte til det kinesiske sprog på din computer. For det første vil du være i stand til at skrive tekster selv, og for det andet gennemse sider på dette sprog uden problemer.

Sådan oprettes kinesisk
Sådan oprettes kinesisk

Nødvendig

  • - computer;
  • - installationsdisk med Windows.

Instruktioner

Trin 1

Installer den kinesiske sprogstøtte fra Windows installationsdisken. Gå til Kontrolpanel, vælg Regionale og sproglige indstillinger, vælg fanen Sprog, Marker afkrydsningsfeltet Installer venstrefløj og sammensatte sprog og afkrydsningsfeltet Installer hieroglyfisk sprogstøtte. Der vises et vindue, der beder om en installationsdisk med Windows-operativsystemet, indsæt det i drevet, og installationsprocessen begynder, hvilket giver dig mulighed for at installere den kinesiske sprogstøtte.

Trin 2

Monter den virtuelle installationsdisk med operativsystemet, hvis der ikke er nogen måde at brænde disken på. For at gøre dette skal du starte ethvert emulatorprogram, downloade diskbilledet og montere det. Start f.eks. Deamon-værktøjsprogrammet, klik på programikonet i bakken, vælg "Virtuelt drev", klik derefter på "Mount", og vælg diskbilledet med operativsystemet.

Trin 3

Gå til Kontrolpanel, vælg Regionale indstillinger og sprogindstillinger, og vælg fanen Sprog for at føje kinesisk til systemet. Klik på knappen "Detaljer" og derefter på knappen "Tilføj", vælg på pladen, der åbnes i feltet "input sprog" - kinesisk Kina, og i feltet "tastaturlayout eller inputmetode" skal du vælge kinesisk forenklet Microsoft Pinyin IME 3.0. Klik på OK.

Trin 4

Download kinesiske skrifttyper fra webstedet https://www.studychinese.com/downloads/chinese_fonts.zip for at oprette support til kinesisk sprog. Pak arkivet ud, kopier derefter alle filerne, gå til mappen Windows / skrifttyper, indsæt skrifttyperne i denne mappe og åbn dem en efter en. Nu kan du se og læse hieroglyffer på din computer

Trin 5

Download det arkiv, der kræves for at installere det kinesiske sprog fra Microsofts websted. For at gøre dette skal du klikke på linket https://download.microsoft.com/download/WindowsXPEmbedded/SP1Langs/2002/N …, download også transform-pack, som indeholder de nødvendige filer til dette, herfra https://xpmuirus.narod.ru/files/muitrans_rus.zip. Pak indholdet af arkivet ud i en mappe, kør miutrans_rus.cmd-filen, denne fil arkiverer og sorterer de nødvendige komponenter til pakken. Genstart computeren efter installationen.

Anbefalede: