Sådan Oprettes Et Adgangspunkt På En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Adgangspunkt På En Computer
Sådan Oprettes Et Adgangspunkt På En Computer

Video: Sådan Oprettes Et Adgangspunkt På En Computer

Video: Sådan Oprettes Et Adgangspunkt På En Computer
Video: Как создать ярлык Gmail на рабочем столе 2024, Kan
Anonim

Mange mennesker ønsker at gøre deres computer til et Wi-Fi-hotspot. Dette gør det muligt at tilslutte andre enheder til den. Moderne teknologier gør det muligt at udføre denne operation på få minutter. Men først skal du konfigurere alle parametrene, så systemet tillader forbindelsen.

Sådan oprettes et adgangspunkt på en computer
Sådan oprettes et adgangspunkt på en computer

Nødvendig

Personalecomputer eller bærbar computer, internet

Instruktioner

Trin 1

For at oprette et adgangspunkt skal du først tackle indstillingerne. Deaktiver midlertidigt dit antivirusbeskyttelsessystem. Deaktiver også Windows Firewall. Kontroller alle indstillinger.

Trin 2

For eksempel kan du bruge D-Link DSL-G604T-enheder. Tilslut det til netværkskortet på din computer. D-Link DSL-G604T har en IP-adresse “192.168.1.1”. Åbn egenskaberne for din computers netværksforbindelse, og indstil en I-adresse, der er forskellig fra IP-adressen “192.168.1.1”. Åbn Internet Explorer. Indtast “https://192.168.1.1”. Indtast dit brugernavn, og lad adgangskoden være tom. Konfigurer nu dit trådløse netværk. Sørg for, at DHCP-serveren er aktiveret. IP-adresser passer alle til dem, der er angivet i programmet som standard. Angiv adressen på domænenavnserveren - DNS. Indstil den primære DNS-adresse på din internetudbyder. Klik på "Anvend" for at gemme indstillingerne. Vælg "Trådløs indstilling".

Trin 3

Nu kan du indstille parametrene for det trådløse adgangspunkt. Det er nødvendigt at aktivere et flueben på "Aktiver AP" -elementet. Tildel et ikke-indlysende SSID. Slå SSID-transmission fra på radio. Vælg en krypteringsmetode såsom "WPA". Klik for at gemme "Anvend". Indsæt driverdisken til den trådløse netværksadapter. Installer det på din computer. Sæt DWL-G650 + -adapteren i “CardBus” -stikket. Afslut driverinstallationen. Gå til egenskaberne for den trådløse forbindelse. Indstil "Hent automatisk en IP-adresse" samt "Hent DNS-serveradresse automatisk".

Trin 4

Gå til fanen "Trådløse netværk". Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for Brug til trådløs konfiguration. Konfigurer den trådløse adapter. For at gøre dette skal du bruge D-Link AirPlus G + Wireless Adapter Utility. Indtast det samme SSID. Indstil "Trådløs tilstand" til "Infrastruktur". Klik på knappen "Anvend". Konfigurer sikkerheds- og krypteringsindstillingen. Gem indstillingerne tilbage.

Anbefalede: