Sådan Tændes Det Trådløse Tastatur

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tændes Det Trådløse Tastatur
Sådan Tændes Det Trådløse Tastatur

Video: Sådan Tændes Det Trådløse Tastatur

Video: Sådan Tændes Det Trådløse Tastatur
Video: Programmering og brug af trådløst tastatur til SSI 450 og 500 2024, April
Anonim

Det trådløse tastatur giver dig mulighed for at styre din computer fra en afstand på flere meter. Dette er især praktisk, hvis computeren ikke er tilsluttet en skærm, men til et tv.

Sådan tændes det trådløse tastatur
Sådan tændes det trådløse tastatur

Instruktioner

Trin 1

Hvis den trådløse tastaturmodtager er designet til at blive tilsluttet PS / 2-stikket, skal du slutte den til computeren slukket. USB-modtageren kan tilsluttes varmt, men på maskiner med ældre BIOS-versioner fungerer den muligvis ikke i DOS.

Trin 2

Husk, at ethvert trådløst tastatur kun kan fungere sammen med en modtager, der er specielt designet til det. En anden models tastaturmodtager fungerer muligvis ikke.

Trin 3

Hvis tastaturet bruger infrarød kommunikation, behøver det ikke at blive parret med modtageren. Du skal blot oplade dets genopladelige batterier eller installere batterier (afhængigt af model) og derefter rette emitteren mod modtageren. Kontroller, om computeren reagerer på tastetryk. Husk, at samtidig betjening af to identiske infrarøde tastaturer i samme rum ikke er mulig.

Trin 4

Par et trådløst tastatur ved hjælp af en radiokanal med modtageren som følger. Tryk på miniatureknappen på modtageren, og LED'en på modtageren blinker. Tryk derefter på den samme miniatureknap på tastaturet. LED'en på modtageren holder op med at blinke. Tastaturet og modtageren er nu matchet, og fra nu af svarer computeren på tastetryk på det pågældende tastatur. På grund af dette kan flere identiske tastaturer med en radiokanal fungere samtidigt i det samme rum, som hver er præ-koordineret med sin “egen” modtager.

Trin 5

Hvis tastaturet har en kontakt, betyder det, at det bruger øget strøm i standbytilstand. Sluk for det under pauser i arbejdet.

Trin 6

Når du bruger et tastatur, der bruger en radiokanal, skal du huske, at de data, der transmitteres over det, let kan opfanges. Og den infrarøde kanal kan overvåges ved hjælp af en fotodiode, der er fastgjort til kikkerten (selvom sandsynligheden for dette er ekstremt lille). Brug derfor aldrig trådløse tastaturer til at indtaste adgangskoder eller andre fortrolige data. En computer, der fungerer som et mediecenter, bruges dog normalt ikke til at indtaste sådanne data.

Anbefalede: