Hvordan Man Laver Et Stempel

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Et Stempel
Hvordan Man Laver Et Stempel

Video: Hvordan Man Laver Et Stempel

Video: Hvordan Man Laver Et Stempel
Video: Klistret Stempel Dør 2024, April
Anonim

I Minecraft kan du lave forskellige genstande fra de blokke, der spilles af spilleren. For at flytte blokke, for eksempel i fælder eller ved oprettelse af skydedøre, er et stempel nødvendigt. I Minecraft kan du lave et stempel ganske enkelt.

Hvordan man laver et stempel
Hvordan man laver et stempel

Instruktioner

Trin 1

Ideen om at bruge et stempel er modnet hos en af spillerne. I tidlige versioner af Minecraft kunne stemplet kun fremstilles ved hjælp af mods. I moderne modifikationer af spillet kan stemplet ikke kun fremstilles, men også bruges til at skabe andre ting, såsom et klæbrig stempel.

Trin 2

Stempler er designet til at skubbe andre blokke. En sådan genstand kan bevæge sig op til 12 blokke ad gangen. Kun nogle materialer kan ikke flyttes - obsidian, portalblokke, kister, tabletter, grundfjeld.

Trin 3

Da stempler kan påvirke genstande og spillere, bruges denne ejendom aktivt af mange brugere, når de opretter fælder, som f.eks. Skubber de navngivne gæster i pits.

Trin 4

For at skabe et stempel i Minecraft skal du sætte tre blokke af brædder på arbejdsbænken i den øverste række, to brosten i højre og venstre søjle og en jernblok i det centrale bur med rødt støv under.

Billede
Billede

Trin 5

Stempler kan bruges til at skabe skydedøre. For at lave brede porte er det praktisk at fastgøre andre blokke til stemplerne. Dette problem løses ved at skabe et klæbrig stempel.

Trin 6

For at fremstille et klæbrig stempel i Minecraft skal du lægge et almindeligt stempel, der er forberedt på forhånd, på layoutet i det nederste midterbur og placere et stykke slim, der er opsamlet fra snegle, i midten.

Anbefalede: