Sådan Tilsluttes Pc Og Tv

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Pc Og Tv
Sådan Tilsluttes Pc Og Tv

Video: Sådan Tilsluttes Pc Og Tv

Video: Sådan Tilsluttes Pc Og Tv
Video: Обзор WiFi Роутера TP-Link Archer AX50 [2021] Лучший Роутер Для Дома 2024, Kan
Anonim

Nogle brugere foretrækker et tv frem for en almindelig computerskærm. Dette giver dig mulighed for at udvide din computers muligheder let og gøre den til en fuldgyldig multimediestation.

Sådan tilsluttes pc og tv
Sådan tilsluttes pc og tv

Nødvendig

videokabel

Instruktioner

Trin 1

Vælg først et par stik, hvorigennem du slutter tv'et til computeren. Dette kan gøres ved hjælp af den visuelle analysemetode. Find bare de samme porte på dit tv og computergrafikkort. Hvis der ikke er sådanne stik, skal du kontrollere tilgængeligheden af følgende par: VGA-DVI, DVI-HDMI og VGA-HDMI. Det sidste par porte kan tilsluttes ved hjælp af to adaptere.

Trin 2

Køb om nødvendigt et videokabel og det korrekte adapterkit. Tilslut nu din computers grafikkort til dit tv. Det er bedre ikke at slukke for standardskærmen endnu. Tænd dit tv og pc.

Trin 3

Sørg for at angive det stik, du har tilsluttet til computeren, i tv-indstillingerne. Udpeg det som den vigtigste video-modtagekanal. I tilfælde af en HDMI-forbindelse modtages lydsignalet også via denne port.

Trin 4

Indstil nu din computers grafikkort. Hvis du kun planlægger at bruge tv'et, skal du blot frakoble skærmen ved at tage det relevante kabel ud. Normalt foretrækkes samtidig brug af en standardmonitor og tv. Åbn menuen Kontrolpanel.

Trin 5

Gå til "Udseende og personalisering". Åbn nu emnet "Juster skærmindstillinger" i menuen "Display". Vælg først den skærm, der vil være den vigtigste. Husk, at alle spil og applikationer oprindeligt kører på det. Dette er meget vigtigt, fordi tv'et normalt bruges til at se videoer og ikke til at køre et spil på en stor skærm.

Trin 6

Fremhæv den ønskede skærmgrafik og aktiver funktionen Gør denne skærm til primær funktion. Tænd nu funktionen Udvid denne skærm. På den sekundære skærm forsvinder alle genveje og værktøjslinje. For at starte en app på en sekundær skærm skal du blot trække den uden for hovedskærmen.

Anbefalede: