Sådan åbnes Menuen I D-link

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbnes Menuen I D-link
Sådan åbnes Menuen I D-link

Video: Sådan åbnes Menuen I D-link

Video: Sådan åbnes Menuen I D-link
Video: Заработайте $ 780.00 + за 1 час, читая электронные письма!-Б... 2024, April
Anonim

D-Link er et taiwansk firma, der har produceret forskellige netværks- og telekommunikationsudstyr siden 1986. Det er mest kendt for sine routere og modemer, der bruges i hjemmet og på kontoret LAN. Menuen (mere præcist, kontrolpanelet) til sådanne enheder i moderne versioner åbnes ikke ved at starte noget program installeret på computeren, men hver gang det indlæses fra den tilsluttede enhed.

Sådan åbnes menuen i d-link
Sådan åbnes menuen i d-link

Instruktioner

Trin 1

Kontroller, at netværksenheden, hvis menu du er interesseret i, fungerer og har forbindelse til det lokale netværk eller direkte til din computer.

Trin 2

Start en af de browsere, der er installeret på dit operativsystem. Visualiseringen af kontrolpanelet til D-Link-routeren implementeres ved hjælp af hypertekst-markup-sproget, og du vil se indstillingerne og arbejde med dem på samme måde som med "admin-panelet" på et eller andet websted.

Trin 3

Indtast i browserens adresselinje netværkets IP-adresse på kontrolpanelet - 192.168.1.253. Tryk derefter på Enter-tasten, og D-Link-kontrolpanelets godkendelsesformular indlæses i browservinduet. Den består af tre felter (til indtastning af login, adgangskode og captcha), en knap til afsendelse af data, som automatisk opdateres hver gang billedsiden indlæses, og en knap til tvungen opdatering. "Captcha" er et sæt tal og bogstaver i det latinske alfabet, som vises i det genererede billede og er designet til at beskytte mod hacking-scripts.

Trin 4

Indtast dit brugernavn og din adgangskode i de relevante felter i formularen. Hvis dette er første gang, du logger ind på kontrolpanelet, skal du bruge fabriksstandardinloginien (admin) og lade adgangskodefeltet være tomt. I det tredje felt skal du indtaste rækkefølgen af tegn, som du ser på billedet. Hvis det er umuligt at identificere nogen af de viste tegn, skal du klikke på knappen Regenerer, så får du et andet sæt. Klik derefter på knappen mærket Log ind - de indtastede data sendes til enhedens kontrolprogram, som kontrollerer deres rigtighed og indlæser kontrolpanelet i browservinduet.

Trin 5

Hvis de indsendte data er forkerte, genindlæser programmet den samme side og tilføjer en fejlmeddelelse. Prøv at logge ind igen. Hvis du allerede har angivet en adgangskode og ændret dit login, og nu ikke kan huske det, kan du nulstille dem og vende tilbage til fabriksindstillingerne. For at gøre dette skal du trykke på Nulstil-knappen på kroppen af D-Link-enheden. Denne handling er potentielt farlig, idet ikke kun login og adgangskode nulstilles, men også alle andre indstillinger, inklusive dem, der sikrer, at netværket fungerer.

Anbefalede: