Sådan Slukkes Forstørrelsesglas

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slukkes Forstørrelsesglas
Sådan Slukkes Forstørrelsesglas

Video: Sådan Slukkes Forstørrelsesglas

Video: Sådan Slukkes Forstørrelsesglas
Video: Lækre, sprøde koreanske agurker TIL VINTER 2024, Kan
Anonim

Hvis det er nødvendigt at øge billedstørrelsen på skærmen i lang tid, skal du ændre skærmopløsningen, der bruges til dette. Og for at få den samme effekt i kort tid og ikke for hele skærmen er "Forstørrelsesglas" designet i Windows. Dens kontrol er arrangeret på en sådan måde, at mekanismen til at slukke for lupen ikke er så indlysende som mekanismen til at tænde den.

Sådan slukkes Forstørrelsesglas
Sådan slukkes Forstørrelsesglas

Instruktioner

Trin 1

Hvis du har brug for at slukke for skærmforstørrelsesglas under arbejde, dvs. fjerne det forstørrede billede af en del af skærmen, så er den nemmeste måde at gøre dette ved hjælp af genvejstaster. WIN + ESC-kombinationen er tildelt denne operation.

Trin 2

Hvis du helt vil deaktivere lanceringen af forstørrelsesglas, der sker sammen med indlæsningen af operativsystemet, skal dette gøres via Windows kontrolpanel. For at få adgang til panelfunktionerne skal du åbne systemets hovedmenu ved at klikke på "Start" -knappen eller trykke på WIN-tasten og derefter vælge det relevante punkt ("Kontrolpanel").

Trin 3

Klik på linket Optimer skærmvisning i afsnittet Tilgængelighed i kontrolpanelet. Som et resultat åbnes et vindue med billedoptimeringsindstillinger, i sektionen "Billedforstørrelse", hvor muligheden for at tænde og slukke for forstørrelsesglas er placeret.

Trin 4

Bemærk, at hvis du klikker på linket Nem adgangscenter i kontrolpanelet i stedet for at optimere skærmbilledet, finder du også sektionen Forstørrelsesglas der. Men det har kun en mulighed for at aktivere forstørrelsesglas, der er ingen mulighed for at deaktivere det i dette panelvindue.

Trin 5

Hvis du bruger Windows 7, kan stien til dette afsnit afkortes - ved at åbne hovedmenuen på knappen "Start", indtast ordet "forstørrelsesglas" i søgefeltet. Et link til det krævede afsnit i vinduet Billedoptimeringsindstillinger vises i søgeresultaterne - klik på det.

Trin 6

Find etiketten "Aktiver forstørrelsesglas" og afkrydsningsfeltet ud for den. Tilstedeværelsen eller fraværet af et mærke i afkrydsningsfeltet, som du måske gætter, bestemmer, om denne komponent i operativsystemet vil blive lanceret hver gang computeren starter. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet, og klik på OK for at ændre og rette de relevante Windows-indstillinger.

Anbefalede: