Sådan åbner Du En ASD-fil

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbner Du En ASD-fil
Sådan åbner Du En ASD-fil

Video: Sådan åbner Du En ASD-fil

Video: Sådan åbner Du En ASD-fil
Video: How to Recover Unsaved Word File in MS Word 2007-2019 (100% Works) 2024, April
Anonim

Under arbejdet i MS Word-teksteditor oprettes en nøjagtig kopi af den midlertidige lager for hvert åbent dokument. Filer i dette format har asd-udvidelsen og bruges til at gendanne mistede kopier. Du kan kun åbne ASD-filer med det program, der oprettede dem.

Sådan åbner du en ASD-fil
Sådan åbner du en ASD-fil

Nødvendig

Microsoft Office Word-software

Instruktioner

Trin 1

For at gendanne en mistet eller ikke-gemt fil skal du først og fremmest aktivere indstillingen "Opret sikkerhedskopier". For Microsoft Office Word 2003 vil rækkefølgen være som følger. I programmets hovedvindue skal du klikke på topmenuen "Værktøjer" og vælge "Indstillinger". Gå til fanen "Gem" og marker afkrydsningsfeltet ud for "Opret altid en sikkerhedskopi".

Trin 2

For Microsoft Office Word 2007 skal du klikke på den store knap med Office-logoet og vælge afsnittet "Word-indstillinger". Gå til blokken "Avanceret". Rul ned på siden til "Gem" -blokken, og marker afkrydsningsfeltet ud for "Opret altid en sikkerhedskopi".

Trin 3

Nu kan ethvert dokument oprettet i denne teksteditor gendannes. For Microsoft Office Word 2003 skal du klikke på topmenuen "File" og vælge "Open". I det vindue, der vises, skal du vælge linjen "Gendan tekst fra enhver fil", som er i rullelisten "Filtype". Vælg et dokument, og klik på knappen "Åbn", eller tryk på Enter.

Trin 4

Denne procedure er den samme for Microsoft Office Word 2007. Den eneste forskel er, at i stedet for menuen Filer skal du klikke på Office-knappen.

Trin 5

Det er også muligt at gendanne filen med magt. I dialogboksen "Åbn dokument" skal du vælge dokumentet og derefter klikke på trekanten ved siden af knappen "Åbn" og vælge "Åbn og gendan".

Trin 6

I nogle tilfælde kræves en genstart af teksteditoren for at gendanne filen. Start MS Word, ring til Open Document-appleten. I kolonnen "Filtype" skal du vælge "Alle filer" og vælge filen med udvidelsen asd. Åbn den og genindlæs programvinduet. Når du genstarter applikationen, vises en advarsel på skærmen om ikke-gemte resultater. Klik på knappen "Gendan", og gem filen i ethvert bibliotek.

Anbefalede: