Sådan åbnes Et Microsoft Word-dokument

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbnes Et Microsoft Word-dokument
Sådan åbnes Et Microsoft Word-dokument

Video: Sådan åbnes Et Microsoft Word-dokument

Video: Sådan åbnes Et Microsoft Word-dokument
Video: Microsoft Word для начинающих от А до Я. Базовый курс видеоуроков по программе Ворд 2024, Kan
Anonim

Microsoft Office er designet til en behagelig brugeroplevelse. Alle programmer inkluderet i det er praktiske og gennemtænkte. Microsoft Office Word er en editor til at arbejde med tekster. Der er flere måder at åbne et Microsoft Word-dokument på.

Sådan åbnes et Microsoft Word-dokument
Sådan åbnes et Microsoft Word-dokument

Instruktioner

Trin 1

For at åbne et nyt Microsoft Word-dokument, hvis dets ikon er placeret i hurtigstartlinjen (mellemrum på proceslinjen, placeret til højre for "Start" -knappen), skal du bare klikke på programikonet med venstre museknap.

Trin 2

Du kan også åbne et nyt Microsoft Word-dokument fra Quick Launch på en anden måde. Hvis du klikker på programikonet med højre museknap, vises en rullemenu, hvor du skal vælge det første punkt - "Åbn".

Trin 3

Du kan også indstille visningstilstand for alle programmer i menuen Start og vælge Microsoft Office-mappen. Når du holder markøren over den angivne mappe i den ekstra menu, der vises, skal du venstreklikke på navnet på Microsoft Office Word-programmet (og det tilsvarende år). Til de samme formål kan du bruge højre museknap, når du klikker på programmets navn, vises en ekstra menu, hvor du skal vælge kommandoen "Åbn".

Trin 4

Hvis Microsoft Office Word allerede kører, er der flere måder at åbne det gemte dokument på. For hurtig adgang til dialogboksen (som du kan navigere i den sædvanlige tilstand) skal du trykke på tastekombinationen "Ctrl" og "O".

Trin 5

Du kan også åbne et dokument ved at klikke på Microsoft Office-ikonet i øverste venstre hjørne af vinduet og vælge kommandoen "Åbn".

Trin 6

I versioner af Microsoft Office Word før 2007 placeres et ikon i form af en mappe på værktøjslinjen - ved at klikke på dette ikon kan du også åbne en dialogboks og åbne det nødvendige dokument.

Trin 7

Hvis du vil åbne en Microsoft Office-fil fra den mappe, hvor den er gemt, skal du klikke på dens ikon med venstre museknap eller vælge kommandoen "Åbn" i rullemenuen ved hjælp af højre museknap.

Trin 8

Hvis editoren kører, og du vil åbne et nyt tomt dokument, skal du bruge kommandoen "Ny" ved at klikke på den med venstre museknap eller bruge tastekombinationen "Ctrl" og "N". I versioner før 2007 er der et tomt skiferikon i værktøjslinjen til det samme formål.

Anbefalede: