Sådan Installeres Mafia-spillet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Mafia-spillet
Sådan Installeres Mafia-spillet

Video: Sådan Installeres Mafia-spillet

Video: Sådan Installeres Mafia-spillet
Video: Правила классической мафии (2020) 2024, Kan
Anonim

Installation af spillet Mafia på en personlig computer tager ikke meget tid fra brugeren. For at gøre dette behøver du kun en computer og disken med selve spillet.

Sådan installeres spillet Mafia
Sådan installeres spillet Mafia

Nødvendig

Personalecomputer, installationsdisk med spillet

Instruktioner

Trin 1

Hvis du ikke tidligere har installeret nogen spil på din computer, skal du følge disse trin. Åbn menuen "Denne computer", og gå til diskpartitionen med den højeste hukommelseskapacitet. Opret en ny mappe, og navngiv den Games. Nu kan du begynde at installere Mafia-spillet på din computer.

Trin 2

Indsæt installationsdisken med spillet i drevet, og vent på, at det indlæses af systemet. Når disken er indlæst, vises en dialogboks, der giver dig mulighed for at vælge dine næste trin. Hvis vinduet giver mulighed for at installere yderligere software, skal du installere det på din pc, før du begynder at installere spillet. Når den ekstra software fra disken er installeret på computeren, skal du starte installationen af selve spillet.

Trin 3

Klik på knappen "Installer spil". Dernæst åbnes et ekstra vindue foran dig, hvor applikationsinstallationsstien vil blive angivet. Som standard installeres spillet på systemdrevet. Du skal ændre destinationsmappen. For at gøre dette skal du angive mappen "Spil", som du tidligere oprettede i en separat sektor på harddisken, som stien til installation af spillet. Således sparer du ledig plads i systemsektoren og installerer spillet i profilafsnittet.

Trin 4

Når du har angivet en ny sti til spillet, skal du klikke på knappen "Næste" og acceptere vilkårene i licensaftalen. Klik derefter på knappen "Installer". Installationsprocessen for spillet afsluttes inden for 5-10 minutter fra installationens start. Endelig bliver du bedt om at afslutte installationsprocessen og køre det installerede program på din computer.

Anbefalede: