Sådan Tilsluttes To Undernet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes To Undernet
Sådan Tilsluttes To Undernet

Video: Sådan Tilsluttes To Undernet

Video: Sådan Tilsluttes To Undernet
Video: МАЛО КТО ЗНАЕТ Как соединить пластиковую трубу без соединителей!!! 2024, Kan
Anonim

Når det bliver nødvendigt at forbinde to lokale netværk til et, skal du ikke komme med et fundamentalt nyt skema. I nogle tilfælde er det tilstrækkeligt at forbinde blot et par enheder sammen. Dette sparer dig tid og kræfter.

Sådan tilsluttes to undernet
Sådan tilsluttes to undernet

Nødvendig

netværkshub, netværkskabel

Instruktioner

Trin 1

For at kombinere to LAN i et skal du have et netværkskabel eller en hub. Det rigtige valg afhænger helt af belægningen i begge netværk.

Trin 2

Til at begynde med skal du overveje en situation, hvor vi har to LAN bygget med hubs. For at teknisk kombinere dem i et enkelt netværk skal du forbinde to nav fra naboenetværk sammen. Brug et netværkskabel til dette formål.

Trin 3

For at lette yderligere udveksling af information mellem computere på et delt netværk skal du ændre IP-adresserne på computere på et af undernetene. Efter denne handling skal alle enheder have IP-adresser i formatet 111.111.111. X.

Trin 4

Lad os nu overveje en situation, hvor et af undernetene er bygget ved hjælp af en router, hvorfra Internettet blev sendt. I lighed med metoden beskrevet i andet trin skal du forbinde begge netværk til en enkelt helhed.

Trin 5

Vær opmærksom på følgende nuance: ingen netværkshub kan have gratis LAN-porte. Det ser ud til, at det er umuligt at forbinde dem sammen. Køb et ekstra hub. Afbryd en computer fra hvert hub på hvert undernet.

Trin 6

Tilslut disse computere til den nye enhed. Forbind den købte hub til hver af de frigjorte LAN-porte.

Trin 7

Mest sandsynligt har alle computere på et undernet bygget uden en router statiske (permanente) IP-adresser. Og computere på det andet undernet er dynamiske.

Trin 8

Åbn netværksforbindelsesindstillingerne på enhver computer i det første undernet. Vælg "Internetprotokol TCP / IP". Gør elementet "Få automatisk en IP-adresse automatisk" aktivt.

Trin 9

Gentag trinene i det forrige trin på alle computere i det første undernet. Dette er for at routeren skal give dem de nye IP-adresser, de har brug for for at få adgang til Internettet.

Anbefalede: