Sådan Laver Du Et Postkort På En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Laver Du Et Postkort På En Computer
Sådan Laver Du Et Postkort På En Computer

Video: Sådan Laver Du Et Postkort På En Computer

Video: Sådan Laver Du Et Postkort På En Computer
Video: Sådan laver du en Traceroute på en Windows PC 2024, Kan
Anonim

I dag er der et stort udvalg af gaver og souvenirs. Men de har alle en ting til fælles - massekarakter. For at finde en rigtig unik gave skal du bruge tilstrækkelig tid og ofte - økonomiske ressourcer. Den optimale løsning på problemet ligger imidlertid som alt genialt på overfladen - du skal bare lave et postkort på en computer i en enkelt kopi.

Sådan laver du et postkort på en computer
Sådan laver du et postkort på en computer

Instruktioner

Trin 1

Overfør din idé til et almindeligt ark papir. Dette er ikke svært at gøre, selv uden tegnefærdigheder. En skitse anvendes normalt skematisk og er nødvendig for at gennemføre de næste faser som en visuel udførelsesform for ideen.

Trin 2

Brug en hvilken som helst grafisk editor til at genskabe skitsen på skærmen. Begyndere rådes til at bruge det enkleste grafikprogram Paint, som giver dig mulighed for at oprette farverige tegninger og er meget nem at bruge. Mere selvsikre brugere kan give deres ideer liv med mere sofistikerede grafikredaktører som Corel Draw.

Trin 3

Kom med en lykønskningstekst på forhånd (du kan bruge ethvert digt), men det er bedre at skrive dit eget, så skriv teksten enten i selve billedet ved hjælp af en speciel tekstfunktion eller i Word-teksteditoren, som tillader dig til at vælge den ønskede skrifttype. Vælg, kopier og indsæt hilsenen i din tegning.

Trin 4

Rediger den resulterende version af billedet og bring ideen til den logiske afslutning. Hvis skærmen viser nøjagtigt den idé, der oprindeligt blev udtænkt, skal du gemme den resulterende fil.

Trin 5

Udskriv postkortet på en farveprinter ved hjælp af A4 mat fotopapir. Hvis der ikke er nogen printer derhjemme, kan det resulterende postkort udskrives i ethvert fotostudie, der kun har et lille flashkort med den nødvendige fil.

Trin 6

Præsenter det for den, for hvem det blev besluttet at lave et postkort på computeren. Intet kan behage mere end en gave, der er unik i sin essens og skabt specifikt til en bestemt person.

Anbefalede: