Sådan Slukkes Advarslen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slukkes Advarslen
Sådan Slukkes Advarslen

Video: Sådan Slukkes Advarslen

Video: Sådan Slukkes Advarslen
Video: Sådan virker Verisures vibrationsdetektor 2024, April
Anonim

Hvis du nogensinde har arbejdet med operativsystemerne Windows Vista og Windows Seven, er du sandsynligvis bekendt med "Sikkerhedscenter". I Windows Vista er dette Security Center, og i Windows Seven er det Action Center. Generelt er disse "centre" designet til at identificere rettidigt alle systemfejl, gennem hvilke genstande uden for systemet kan trænge igennem. For eksempel, når en ny opdatering til dit operativsystem registreres på udviklerens server, vises en meddelelse i det nederste panel på skrivebordet. Konstant arbejde ved computeren får dig til at svare på pop-up-tip fra disse "centre", som nogle gange ikke tillader brugeren at koncentrere sig og arbejde hurtigt. Læs videre for at lære at slippe af med Security Center-advarsler.

Sådan slukkes advarslen
Sådan slukkes advarslen

Nødvendig

Deaktiver advarsler om sikkerhedscenter

Instruktioner

Trin 1

Sikkerhedscentret er konstant på vagt over operativsystemet. Det holder styr på 4 parametre:

- automatisk systemopdatering

- firewall;

- tilstedeværelsen af antivirusbeskyttelse

- aktivitet med kontrol over brugerkonti.

Trin 2

Hvis en betingelse ikke er opfyldt, viser systemet automatisk en advarsel. Hvis dette kun er informative advarsler, er der ikke noget sted at bekymre sig. Men i mangel af for eksempel antivirus er det værd at lytte til systemets anmodninger. Hvis alle advarsler er informative, kan du slå dem fra. For hvert af de tidligere nævnte systemer (Vista og Seven) udføres denne operation forskelligt.

Trin 3

Hvis du er ejer af Windows Vista, skal du gøre følgende: Klik på menuen "Start" - vælg "Kontrolpanel" - "Sikkerhedscenter" - "Skift den måde, som Sikkerhedscenter advarer dig" - "Giv ikke besked eller gør ikke ikke vise dette ikon."

Trin 4

Hvis du er ejer af Windows Seven, skal du gøre følgende: Klik på menuen "Start" - vælg "Kontrolpanel" - "Ikoner til meddelelsesområdet".

Anbefalede: