Sådan Gendannes Slettede Fotos Fra Papirkurven

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Slettede Fotos Fra Papirkurven
Sådan Gendannes Slettede Fotos Fra Papirkurven

Video: Sådan Gendannes Slettede Fotos Fra Papirkurven

Video: Sådan Gendannes Slettede Fotos Fra Papirkurven
Video: Sådan forbedrer du ydeevnen i Windows 10 (Officiel Dell Tech Support) 2024, April
Anonim

Næsten hver bruger måtte håndtere problemet med at slette vigtige data ved en fejltagelse fra en computers harddisk. Oftest kan disse oplysninger gendannes. Naturligvis skal du kende den rigtige algoritme for handlinger til dette.

Sådan gendannes slettede fotos fra papirkurven
Sådan gendannes slettede fotos fra papirkurven

Nødvendig

Easy Recovery Professional-program

Instruktioner

Trin 1

Efter sletning af vigtige filer skal du kontrollere, om de er til stede i "Papirkurven". De fleste brugere bruger oprindeligt metoden til ufuldstændig sletning af information. Hvis der ikke er nogen filer i "papirkurven", skal du straks begynde at gendanne data fra harddiske. Download Easy Recovery Professional og installer det. Genstart computeren, og åbn programvinduet. Husk, at installationen skal udføres på et lokalt drev, hvorfra du ikke gendanner oplysninger.

Trin 2

I genvejsmenuen skal du vælge "Data Recovery". I den nye menu skal du klikke på indstillingen "Slettede filer". Når en liste med harddiskpartitioner vises, skal du vælge den, hvorfra oplysningerne for nylig blev slettet. Aktivér funktionen "Deep Scan" ved at sætte et flueben ud for den tilsvarende billedtekst.

Trin 3

Vælg Billeddokumenter i feltet Filtreringsfilter. Efterlad kun *.bmp og *.

Trin 4

Efter afslutningen genereres en liste over filer, der er klar til gendannelse. Marker afkrydsningsfelterne for de filer, du vil gemme, i det venstre vindue i den menu, der vises. Hvis du ikke er sikker på valget, skal du vælge en separat fil og klikke på knappen "Vis". Bestem resten af de krævede filer på samme måde.

Trin 5

Når du har valgt alle de filer, der skal gendannes, skal du klikke på knappen "Gem". Vælg et lokalt drev og en mappe, hvor oplysningerne gendannes. Klik på "Næste". Genstart din computer og kontroller de gendannede fotos.

Anbefalede: