Sådan Aktiveres Enhedsadministrator

Indholdsfortegnelse:

Sådan Aktiveres Enhedsadministrator
Sådan Aktiveres Enhedsadministrator

Video: Sådan Aktiveres Enhedsadministrator

Video: Sådan Aktiveres Enhedsadministrator
Video: Флюсы для ручной пайки . Характеристики флюсов. Отмывка флюса 2024, Kan
Anonim

Enhedsadministratoren startes via computerens systemgrænseflade. Der er ikke noget særligt vanskeligt i denne opgave, alle handlinger udføres på kortest mulig tid med et par klik med musen.

Sådan aktiveres enhedsadministrator
Sådan aktiveres enhedsadministrator

Nødvendig

Computer

Instruktioner

Trin 1

For at få adgang til Enhedshåndtering bruger mange brugere (uden færdigheder) meget tid på at søge efter dette afsnit på deres computer. Faktisk ser alt ret simpelt ud. Den tid, du brugte på dette, overstiger ikke et minut. Så lad os se på en måde, hvorpå brugeren kan aktivere Enhedshåndtering.

Trin 2

Først skal du åbne mappen "Denne computer". I vores tilfælde fungerer det som et mellemliggende punkt på stien til enhedsadministratoren. Når du har åbnet denne mappe, skal du være opmærksom på designet på venstre side. Her vil du se en kort menu. Du har kun brug for en fane: Systemopgaver. Hvis den er lukket, skal du klikke på dens titel - fanen viser et rullemenu med sektionerne: "Se systemoplysninger", "Tilføj eller fjern programmer" og "Skift parameter". Du skal klikke på parameteren "Vis systeminformation". Når du har gjort dette, vises dialogboksen Systemegenskaber på skrivebordet.

Trin 3

Øverst i dette vindue vil du se mange faner. For at få muligheden for at gå til enhedsadministratoren skal du klikke på fanen "Hardware". Indholdet af vinduet skifter til følgende kategorier: "Hardwareprofiler", "Drivere" og "Enhedshåndtering".

Trin 4

Ved at klikke på kategorien "Enhedshåndtering" bliver du omdirigeret til det relevante afsnit på computeren. Som du selv kan se, er der intet vanskeligt i denne handling. Bemærk, at artiklen dækkede vejen for adgang til Enhedshåndtering i Windows XP. I andre OS-versioner kan måden at åbne afsenderen være anderledes på.

Anbefalede: