Sådan Skriver Du Formler I Microsoft Word

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skriver Du Formler I Microsoft Word
Sådan Skriver Du Formler I Microsoft Word

Video: Sådan Skriver Du Formler I Microsoft Word

Video: Sådan Skriver Du Formler I Microsoft Word
Video: Основы Microsoft Word. Ворд для начинающих. часть 1 2024, Kan
Anonim

Næsten alle studerende eller skolebørn stod over for et problem, da det var nødvendigt at indsætte specielle formler, når man udfyldte laboratorie-, kontrol- eller praktisk arbejde. Microsoft Office-pakken indeholder en "Formel Editor", der giver dig mulighed for at indsætte og redigere formler i teksten.

Sådan skriver du formler i Microsoft Word
Sådan skriver du formler i Microsoft Word

Nødvendig

Formel Editor-applikation

Instruktioner

Trin 1

Microsoft Word 2003

Først og fremmest skal du medbringe en speciel knap til at tilføje en formel til værktøjslinjen. For at gøre dette skal du højreklikke på værktøjslinjen og derefter vælge menuen "Tilpas". I vinduet, der åbnes, skal du vælge kategorien "Indsæt", find derefter knappen "Formeleditor" og træk den til værktøjslinjen.

Det kan også være, at "Formel Editor" ikke er på listen. Dette betyder, at denne tilføjelse ikke er installeret i dit MS Word. For at installere denne applikation skal du køre installationsprogrammet og vælge "Formel Editor" i kategorien "Værktøjer".

Trin 2

Luk vinduet "Indstillinger", og klik på knappen "Formeleditor". Som et resultat skal der vises et vindue foran dig, hvorfra du kan vælge de tegn, der bruges til at skrive formler (for eksempel brøker, rødder, matricer, grader osv.).

Trin 3

Microsoft Word 2007

I denne version af MS Word er det endnu nemmere at tilføje formler til tekst. Alt hvad du behøver er at gå til afsnittet "Indsæt" og klikke på knappen "Formel".

Anbefalede: