Sådan Tilsluttes En Blæser Til En Strømforsyning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Blæser Til En Strømforsyning
Sådan Tilsluttes En Blæser Til En Strømforsyning

Video: Sådan Tilsluttes En Blæser Til En Strømforsyning

Video: Sådan Tilsluttes En Blæser Til En Strømforsyning
Video: Sådan virker et multimeter 💪🏻 2024, Kan
Anonim

Der er tidspunkter, hvor blæseren holder op med at dreje og køle strømforsyningskomponenterne. I dette tilfælde er det slet ikke nødvendigt at købe en ny strømforsyning. Den gamle ventilator skal udskiftes. Ved at udskifte køleren til strømforsyningsenheden kan du forlænge enhedens levetid betydeligt og spare på at købe en ny. Selvom udskiftning af en køler ikke er en meget vanskelig procedure, er der nogle nuancer i denne sag.

Sådan tilsluttes en blæser til en strømforsyning
Sådan tilsluttes en blæser til en strømforsyning

Nødvendig

Computer, køler, skruetrækker

Instruktioner

Trin 1

Først skal du afbryde og fjerne strømforsyningen fra computeren ved at åbne dækslet til kabinettet. Frakobl alle strømforsyningsledninger fra systemenhedens komponenter. Skru fastgørelsesskruerne på bagsiden af computeren ud, og tag PSU'en ud af kabinettet.

Trin 2

Skru nu skruerne på selve strømforsyningens kabinet ud, og åbn dækslet. Derefter skal du afbryde ledningen, der leverer spænding til PSU-køleren.

Trin 3

Der er to muligheder her, afhængigt af strømforsyningsmodellen. Første mulighed. Ventilatoren er fastgjort til tavlen med et specielt stik. For at afbryde blæseren fra strømforsyningen skal du bare trække ledningen mod dig.

Trin 4

Hvis du ikke ser et specielt stik på det sted, hvor blæseren er tilsluttet, er ledningen simpelthen loddet ind i kortet på strømforsyningen. I sådanne tilfælde skal du omhyggeligt skære køletråden et sted tættere på blæseren.

Trin 5

Skru nu blæseren ud af strømforsyningsdækslet. Det er fastgjort med fire bolte. Du skal vælge en køler af nøjagtig samme størrelse. Dette kan gøres uden problemer i en computerhardwarebutik.

Trin 6

Hvis du har en stikkontakt i strømforsyningen (den, hvorfra du fjernede blæseren), skal du bare tilslutte en ny. Hvis du klipper ledningerne, skal den nye køler loddes. For at gøre dette skal du klippe ledningerne på den nye køler. Lod derefter ledningerne, som du skærer i PSU'en, til de ledninger, du skærer i blæseren. Derefter skal du sørge for at "isolere" kontakterne.

Trin 7

Når blæseren er tilsluttet, skal du skrue den på strømforsyningsdækslet. Luk PSU-kabinettet, og skru skruerne tilbage. Pas på ikke at klemme ledninger. Installer strømforsyningen i kabinettet. For at teste dens funktion skal du slutte ledningerne til bundkortet og tænde det. Hvis alt er gjort korrekt, skal strømforsyningen fungere.

Anbefalede: