Sådan Tilsluttes En Harddisk Til En Strømforsyning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Harddisk Til En Strømforsyning
Sådan Tilsluttes En Harddisk Til En Strømforsyning

Video: Sådan Tilsluttes En Harddisk Til En Strømforsyning

Video: Sådan Tilsluttes En Harddisk Til En Strømforsyning
Video: Почему вздуваются LiPo аккумуляторы - мой опыт иногда плачевный 2024, Kan
Anonim

Hvis du har købt en ny harddisk, eller du skal tilslutte en tredjeparts harddisk til din computer, er det ikke svært at gøre. Afhængigt af typen af harddiskforbindelse skal du muligvis have strømkabler og et båndkabel for at oprette forbindelse til bundkortet.

Sådan tilsluttes en harddisk til en strømforsyning
Sådan tilsluttes en harddisk til en strømforsyning

Nødvendig

  • - computer;
  • - skruetrækker
  • - HDD.

Instruktioner

Trin 1

Fjern sidelåget på computeren for at udsætte bundkortet. Det er bedst at gøre dette med computeren slukket. Du skal kun slutte harddisken direkte til computerens strømforsyning og til bundkortet, når strømmen er slukket. Det er også værd at bemærke, at computeren ikke kun skal slukkes, men også afbrydes helt fra lysnettet.

Trin 2

Undersøg stikkene på kortet og løse stik fra strømforsyningen. Strømstikket på strømforsyningsledningerne skal nøjagtigt matche stikket på harddisken. Strømforsyningen til SATA- og IDE-harddiske er forskellig: for førstnævnte er det et fladt stik, som regel sort, lavet i form af et meget aflangt bogstav G. For IDE-harddiske er dette et hvidt firestifet stik.

Trin 3

Tilslut strømmen til harddisken ved forsigtigt at tilslutte stikket i henhold til nøglen. Tilslut kablet eller båndet (i tilfælde af IDE) fra bundkortet. For IDE-harddiske er det bydende nødvendigt at overholde master- og slaveparametrernes prioritet, hvis en anden enhed er tilsluttet på sløjfen. Fastgør harddisken, så den trygt er i vandret position, hvis du ikke skruede den ind i kabinettet. Tænd computeren, og gå til BIOS-sektionen for at kontrollere, om harddisken registreres af bundkortet.

Trin 4

Alle operationer med strømforsyningen til computerens interne komponenter skal udføres med strømforsyningen frakoblet lysnettet. Brug adaptere, hvis du har brug for at tilslutte harddisken uden at afbryde computeren. Andre dele af en personlig computer ændres på en lignende måde, kun de er forbundet lidt til forskellige stik. Generelt kan vi sige, at selv en nybegynderbruger kan oprette forbindelse til en harddisk på en computer.

Anbefalede: