Sådan Tilsluttes En Atx Strømforsyning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Atx Strømforsyning
Sådan Tilsluttes En Atx Strømforsyning

Video: Sådan Tilsluttes En Atx Strømforsyning

Video: Sådan Tilsluttes En Atx Strømforsyning
Video: Первые тесты двигателей для "электричек" - на неодимовых магнитах 2024, April
Anonim

For at levere strøm til bundkortet skal du vide, hvilken type enhed der passer til det. Der er kun to muligheder: strømforsyninger som AT eller ATX. Mere kraftfulde bundkort kræver et ekstra stik til processoren.

Sådan tilsluttes en atx strømforsyning
Sådan tilsluttes en atx strømforsyning

Instruktioner

Trin 1

Afbryd strømmen fra systemenheden på din pc. For at tilslutte strøm til bundkortet skal du bruge et enkelt 20 eller 24 pin stik. Du kan ikke sætte den forkert på, fordi blokerende nøgler er installeret i den. Hvis du skal bruge en 24-benet strømforsyning, og bundkortet kun har 20, så er det okay. Kun ben 11, 12, 23 og 24 vil ikke blive brugt. Hvis vi betragter det modsatte tilfælde, i. E. tilslutning af en 20-bens strømforsyning til et 24-bens bundkort, denne forbindelse er ikke mulig.

Trin 2

Kontroller bundkortet for fire ekstra ben for at forbinde atx-strømforsyningen. Disse bundkort er designet til at bruge kraftige processorer. Yderligere fire ledninger passer til processoren: 2 sorte og 2 gule. Sorte ledninger med nul potentiale og gule ledninger med en spænding på + 12 V. Hvis ATX-strømforsyningen ikke har et tilsvarende stik til dette bundkort, kan det ikke bruges til tilslutning.

Trin 3

Brug en dedikeret atx-strømforsyning, hvis du har brug for at tilslutte et kraftigt grafikkort til det, der kræver ekstra strøm. Bemærk, at stikkene på en standard strømforsyningsenhed og et sådant grafikkort er meget ens, men adskiller sig i sæt af spændinger og undertiden i konfigurationen af tasterne, hvilket sparer dig for forkert forbindelse.

Trin 4

Tilslut derefter bundkortet til strømforsyningsenheden, derefter processoren og grafikkortet, hvis det er nødvendigt. Strømforsyningens egenskaber skal angive, hvad den er beregnet til, og til hvor mange forbindelser den er designet til.

Trin 5

Tag også højde for strømforsyningen, for selvom modellen og stikkene er egnede, er der muligvis ikke nok strøm til at strømforsyne alle elementerne i systemenheden.

Anbefalede: