Sådan Indsættes Ord I En Video

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indsættes Ord I En Video
Sådan Indsættes Ord I En Video

Video: Sådan Indsættes Ord I En Video

Video: Sådan Indsættes Ord I En Video
Video: Григорий Лепс - Натали (Official Video, 1995) 2024, Kan
Anonim

En af de udfordringer, der opstår i videobehandlingen, er at tilføje tekstinformation. Movie Maker giver dig mulighed for at indsætte inskriptioner i videoen, justere skrifttypen, dens farve og vælge typen af bevægelse af teksten på skærmen.

Sådan indsættes ord i en video
Sådan indsættes ord i en video

Nødvendig

  • - Movie Maker-program
  • - video.

Instruktioner

Trin 1

Læg filmen i Movie Maker, og overfør den til bordet, som er placeret i det nederste område af programvinduet. Åbn billedtekstindstillinger ved hjælp af "Opret titler og titler" fra vinduet "Filmoperationer".

Trin 2

Movie Maker giver dig mulighed for at tilføje tekst til ethvert stykke video. Ved at vælge en af de tilgængelige muligheder i vinduet "Hvor tilføjes en titel?", Vil du være i stand til at indtaste tekst fra tastaturet eller indsætte en billedtekst, der er kopieret fra en fil, der er åbnet i en teksteditor. Når du har valgt en tekststil og en af animationsforudindstillingerne, skal du anvende indstillingen "Udført, tilføje en titel til filmen".

Trin 3

Teksten overlejret på videosegmentet vises på tidslinjen som et rektangel i titelsporet. Ved at trække musen over kanten af dette rektangel kan du ændre den tid, hvorunder teksten vises på skærmen. Ved at trække teksten til højre eller venstre langs sporet ændrer du det øjeblik, teksten vises.

Trin 4

Billedtekst tilføjet før eller efter filmen vises som et klip på videosporet. Hvis det er nødvendigt, kan du strække det over tid eller indsætte det et andet sted i sporet. Baggrunden for denne tekst vil være mørkeblå.

Trin 5

Hvis du gerne vil se billedteksten på en anden baggrund, skal du oprette et dokument med dimensionerne på rammen af den redigerede video i en hvilken som helst grafikeditor og udfylde den med den ønskede farve. Når du har gemt det resulterende billede i en jpg-fil, skal du trække det ind i Movie Maker-vinduet eller bruge indstillingen "Importer billeder". Indsæt det importerede billede på det sted på tidslinjen, hvor billedteksten skal være, og indtast teksten ved hjælp af indstillingen Tilføj titel på valgt klip. Den tekst, du opretter, vises i titelsporet nederst på tidslinjen.

Trin 6

Movie Maker har en grænse for antallet af tegn, der kan bruges til at overlejre en billedtekst. Tekst uden for dette videoredigerings udviklers rækkevidde vises ikke i tekstfeltet og på skærmen. Hvis du har brug for at indsætte lang tekst i dit klip, skal du dele den fra hinanden og tilføje som separate etiketter.

Trin 7

Du kan redigere teksten overlejret på klippet. For at gøre dette skal du højreklikke på det klip, du vil ændre. Vælg indstillingen "Skift navn" i kontekstmenuen, og konfigurer de nye billedtekstparametre i det vindue, der åbnes. På denne måde kan du ændre teksten, dens stil og animation fuldstændigt.

Trin 8

Gem videoen med tekst ved hjælp af indstillingen "Gem til computer" fra vinduet "Filmoperationer".

Anbefalede: