Sådan Fjernes En Sidefod

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes En Sidefod
Sådan Fjernes En Sidefod

Video: Sådan Fjernes En Sidefod

Video: Sådan Fjernes En Sidefod
Video: Шьем женские брюки алладины из квадрата - БЕЗ ВЫКРОЙКИ 2024, Kan
Anonim

Sidehoveder og sidefødder er et middel til at markere et dokument - et område med tekst eller et billede, tabeller placeret i top-, bund- og sidemargenen på hver af siderne i hele dokumentet.

Sådan fjernes en sidefod
Sådan fjernes en sidefod

Instruktioner

Trin 1

Området med sidehoveder og sidefødder kan ændres. For eksempel kan sidehoveder og sidefødder omfatte sidetal, tid, dato, dokumenttitel, filnavn, firmalogo og forfatterens efternavn. Det er også muligt at oprette forskellige sidehoveder og sidefødder til ulige og lige sider for de ønskede dele af dokumentet.

Trin 2

Mange brugere var nødt til at omskole sig i lang tid fra Word 2003-versionen til Word 2007, og nogle bruger stadig den gamle version 2003. Derfor vil vi overveje begge muligheder for at gøre det lettere for alle brugere.

Trin 3

For at redigere eller slette en sidehoved eller sidefod i Word 2007 skal du: åbne et dokument med en overskrift, for at gøre dette skal du dobbeltklikke på det med venstre museknap eller vælge det og trykke på "Enter".

Trin 4

Der er to måder at ændre eller fjerne en sidehoved eller sidefod på. Den første er ved at gå til den relevante fane gennem topmenuen.

Find fanen "Indsæt" øverst i menulinjen. Til højre for midten vil du se en gruppe knapper "Sidehoved", "Sidefod", "Sidetal".

Trin 5

Klik på knappen "Sidefod". Et panel med eksempler på forskellige sidehoveder og sidefødder åbnes, hvorunder du vil se to punkter - "Skift sidefod", "Fjern sidefod". Vælg det ønskede punkt i denne menu.

Sådan fjernes en sidefod
Sådan fjernes en sidefod

Trin 6

Den anden måde er at gå gennem sidefoden selv. Højreklik på den. Desuden er det muligt, at overskriften muligvis ikke er synlig, dvs. der er ingen synlig tekst i den, men den findes på siden - dette kan bemærkes ved en vis forvrængning af teksten i hele siden.

Trin 7

Så højreklik på den tilsigtede sidehoved og sidefod - selve sidehovedet og sidefoden bliver lys, og teksten i resten af dokumentet falmes, og menuen "Design" åbnes. Til venstre vil du se en gruppe sidefodsknapper. Klik på den ønskede knap, og vælg "Fjern sidefod" i rullemenuen. Derefter skal du trykke på knappen "Luk vinduet for sidehoved og sidefod".

Trin 8

For at fjerne / ændre sidehoveder og sidefødder i Word 2003 skal du gå til Menu - "Vis". Vælg kommandoen Sidehoved og sidefod.

Trin 9

Brug om nødvendigt knapperne Gå til forrige eller Gå til næste på værktøjslinjen Sidehoved og sidefod for at finde sidehovedet eller sidefoden, du vil slette.

Trin 10

Vælg indholdet af overskriften ved at trykke på genvejstasterne "Ctrl - A" og derefter trykke på "Slet" -tasten.

Anbefalede: