Hvordan Man Skriver En Autorun

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Skriver En Autorun
Hvordan Man Skriver En Autorun

Video: Hvordan Man Skriver En Autorun

Video: Hvordan Man Skriver En Autorun
Video: Novelle - sådan gør du 2024, Kan
Anonim

Autorun er en fil, som systemet automatisk starter indholdet af lagringsmediet med. Med hjælp fra forfatteren kan enhver pc-bruger sørge for, at filen, der er nødvendig til udførelse, startes efter installation af disken i systemet. Dette er nyttigt, når du opretter menuer til disken, eller når du skriver installationsfiler til Windows.

Hvordan man skriver en autorun
Hvordan man skriver en autorun

Nødvendig

autoplay menu studio

Instruktioner

Trin 1

For at oprette en autorun-disk i rodmappen skal du oprette en fil med navnet "autorun.inf". For at gøre dette skal du højreklikke på skrivebordet og vælge menuen "Ny" - "Tekstfil". Indtast det relevante navn, og tryk på Enter.

Trin 2

Åbn den oprettede fil ved hjælp af notesblok (højreklik på filen - "Åbn med …" - "Notesblok"). Tilføj følgende linjer: [autorun]

ICON = icon.

OPEN = autorun.exe (sti til den fil, der skal startes, når disken er monteret på systemet)

Trin 3

Denne metode giver dig mulighed for at køre.exe-,.com- og.bat-programmer samt scripts skrevet i VisualBasic. Hvis du automatisk har brug for at åbne en html-side, som vil være din menu, skal du oprette et.bat-program. For at gøre dette skal du vælge menuen "File" - "New" igen og navngive dokumentet "autorun.bat". Åbn det med notesblok, og skriv "Start% 1". Rediger autorun.inf som følger: [autorun]

ICON = icon.png

ÅBEN = autorun.bat page.html

Trin 4

Du kan ikke skrive en bat-fil, men straks drage konklusionen: [autorun]

ICON = icon.png

ÅBEN = start “side.html”

Trin 5

For at oprette selvstartende diske med musik, som automatisk åbnes i afspilleren efter montering, kan du bruge specialværktøjer. Programmet Autoplay menustudie gør et godt stykke arbejde med at skabe en menu i høj kvalitet til afspilning af musik. Det har en intuitiv grænseflade og bred funktionalitet. Vælg "Opret et nyt projekt", når applikationen startes. I det vindue, der vises, åbnes en skabelon til den fremtidige menu, som kan tilpasses til dine egne behov og dekoreres efter din smag. Når menuen er stylet, skal du vælge kommandoen Build i projektmenuen. Angiv navnet på den eksekverbare fil. Brænd menuen til disk. Autoran er klar.

Anbefalede: