Sådan Sætter Du Et Citatmærke

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sætter Du Et Citatmærke
Sådan Sætter Du Et Citatmærke

Video: Sådan Sætter Du Et Citatmærke

Video: Sådan Sætter Du Et Citatmærke
Video: Ladybug og Chat Noir og deres børn. Eventyr om natten fra Marinette Miraculous 2024, Marts
Anonim

I typografi bruges anførselstegn til at henvise til forskellige typer anførselstegn, men blandt almindelige computerbrugere er dette det mest almindelige ophavsretstegn. Dette ikon findes ikke på et standard computertastatur, så du skal bruge forskellige softwarefunktioner til at indsætte det i teksten.

Hvordan man sætter et citatmærke
Hvordan man sætter et citatmærke

Instruktioner

Trin 1

Den nemmeste måde at indsætte et tegn på er at bruge operativsystemets ressourcer. Når markøren er placeret på den ønskede position i teksten, skal du trykke på alt="Image" -tasten og holde den nede. Med den anden hånd på det ekstra tastatur skal du indtaste tegnkoden i Unicode-tabellen 0169. Slip derefter alt="Image", og operativsystemet indsætter ikonet i teksten.

Trin 2

Hvis du finder det ubelejligt at bruge det numeriske tastatur, skal du bruge standard OS-programmet kaldet "Tegntabel". For at køre det skal du åbne hovedmenuen ved at trykke på Win-tasten, skrive "tab" og trykke på Enter-tasten. OS-søgemaskinen vil forstå dig fra tre bogstaver, finde og starte det ønskede program.

Trin 3

Find symbolet i applikationstabellen, og dobbeltklik på det med musen - ikonet vises i feltet "For at kopiere". Klik på kopieknappen, gå til det dokument, du skriver, og indsæt indholdet af udklipsholderen ved at trykke på Ctrl + V-tastekombinationen.

Trin 4

Når du arbejder i en tekstbehandler Microsoft Office Word, kan du bruge funktionerne i selve applikationen. Indtast for eksempel den hexadecimale kode for tegnet 00A9 (her A er latin), og tryk derefter på alt="Image" + X. Koden erstattes med et copyright-ikon.

Trin 5

Word har sin egen analog af systemapplikationen "Symboltabel". For at få det til at vises på skærmen skal du gå til fanen "Indsæt" og vælge "Andre symboler" i rullelisten "Symbol". Når du har fundet ikonet, skal du vælge det i tabellen og klikke på knappen "Indsæt". Efter den første brug vises tegnet i top 20-diagrammerne, og du behøver ikke længere kigge efter det i tabellen. For at kalde det er det tilstrækkeligt at åbne listen, der er knyttet til "Symbol" -knappen og vælge copyrighttegnet i de tyve mest anvendte symboler.

Trin 6

Den bedste måde at indsætte dette tegn på HTML-sider på er at bruge sprogets primitiver. Copyright-symbolet svarer til koden © - placer den på det rigtige sted i kildekoden, og browseren viser symbolet på den indlæste side.

Anbefalede: