Sådan Sætter Du Et Spørgsmålstegn

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sætter Du Et Spørgsmålstegn
Sådan Sætter Du Et Spørgsmålstegn

Video: Sådan Sætter Du Et Spørgsmålstegn

Video: Sådan Sætter Du Et Spørgsmålstegn
Video: Sådan sætter du Up/Down plissegardiner op | JYSK 2024, April
Anonim

Brugere af nogle bærbare computermodeller kan stå over for en situation, hvor et tryk på kendte taster fører til et uventet resultat, og det bliver svært at skrive et almindeligt spørgsmålstegn. Heldigvis er der en forklaring på dette.

Sådan sætter du et spørgsmålstegn
Sådan sætter du et spørgsmålstegn

Instruktioner

Trin 1

Faktum er, at på grund af tastaturets lille størrelse kan nogle taster bruges til at skrive flere tegn på én gang. For eksempel er nøglen med det russiske bogstav "Ж" ansvarlig for at indtaste tre tegn mere: et kolon, et semikolon og et plustegn, og ved hjælp af nøglen med et spørgsmålstegn i det latinske layout kan du skrive et punktum, apostrof og skråstreg.

Trin 2

I praksis fungerer det som følger. For at udskrive et tegn eller bogstav, der er placeret i det forkerte tegn eller bogstav, skal du ændre sproglayoutet. Dette gøres ved samtidig at trykke på tastekombinationen Ctrl + Shift eller Alt + Shift.

Trin 3

Og hvis du har brug for at indtaste et tegn eller tal (ikke et bogstav), der er fremhævet på tastaturet i en anden farve (normalt blå), skal du trykke på Fn-tasten, og mens du holder den nede, skal du trykke på tasten med det ønskede tegn eller nummer. Ved et uheld at trykke på Fn og Num Lock aktiveres kun indtastningen af de tegn, der indtastes med Fn-tasten. Derfor, hvis du ikke kan skrive spørgsmålstegnet, skal du prøve at trykke på Fn + Num Lock og prøve igen.

Trin 4

Så du kan sætte et spørgsmålstegn ved at trykke på Skift og tasten 7 på samme tid. Dette fungerer, hvis det russiske layout er aktiveret. For at indtaste det samme tegn i det latinske tastaturlayout skal du trykke på Skift og tasten med et komma, der er placeret mellem knappen med bogstavet "U" og den højre Skift-tast.

Anbefalede: