Sådan Genstarter Du En Macbook

Indholdsfortegnelse:

Sådan Genstarter Du En Macbook
Sådan Genstarter Du En Macbook

Video: Sådan Genstarter Du En Macbook

Video: Sådan Genstarter Du En Macbook
Video: Sådan gendanner du din mac - Mac OSX Sierra 2024, April
Anonim

Hvis du har problemer med din MacBook, hvis en eller flere applikationer ikke reagerer, i stedet for markøren på skærmen, er der en regnbue, der drejer rundt, og MacBook reagerer ikke på tastetryk på nogen måde, vær ikke foruroliget. Der er flere metoder til at håndtere disse problemer og genstarte din MacBook uden at skade den.

Sådan genstarter du en macbook
Sådan genstarter du en macbook

Er det nødvendigt

MacBook

Instruktioner

Trin 1

Genstart af din MacBook sker gennem den analoge startmenu, der åbnes, når du klikker på Apple-ikonet i øverste venstre hjørne. Hvis du ikke kan se det, er det sandsynligvis fuldskærmstilstand. Flyt markøren helt øverst på skærmen. Menulinjen vises. Apple-logoet vises i øverste venstre hjørne. Bemærk - så snart markøren bevæger sig fra menulinjen, forsvinder selve linjen, og kun det maksimerede vindue er tilbage.

MacBook-menu
MacBook-menu

Trin 2

Hvis denne metode er ubelejlig, kan du afslutte fuldskærmstilstand. Flyt din markør til toppen af skærmen, og klik på dobbeltpil i øverste højre hjørne. I dette tilfælde minimeres det åbnede vindue til en mindre version. Og en menulinje med et Apple-ikon vises øverst på skærmen.

Trin 3

Hold derefter musemarkøren over Apple-ikonet, og klik på venstre museknap. Hvis du bruger pegefeltet, er et tryk et vilkårligt sted nok. En rullemenu vises, som blandt andet indeholder felterne "Sleep", "Restart", "Shut down". I menuen skal du vælge "Genstart" og klikke på venstre museknap (hvor som helst på pegefeltet). Macbook genstarter. Det skal huskes, at alle ikke-gemte filer går tabt, og et meddelelsesvindue vises.

Billede
Billede

Trin 4

Skynd dig ikke for at genstarte din MacBook, hvis nogen af applikationerne er frosne. Vent et øjeblik, markøren bliver i dette tilfælde en regnbue-spindende bold. Normalt er denne tid nok til, at applikationen kan behandle den sidste anmodning og udføre kommandoen. Hvis applikationen stadig ikke svarer, kan du bruge funktionen "Force Quit Finder" fra topmenuen med Apple-ikonet. Der vises et pop op-vindue, hvor du kan vælge den frosne applikation og bekræfte dens lukning med knappen "Udfør".

Billede
Billede

Trin 5

Der er situationer, hvor MacBook selv fryser og ikke reagerer på handlinger. Markøren bevæger sig ikke, tastekombinationer hjælper ikke. Derefter er en tvungen genstart den sidste udvej. Du skal trykke på tænd / sluk-knappen på MacBook og holde den nede i et par sekunder, indtil skærmen slukkes. Når skærmen er slukket, kan du starte din MacBook igen.

Anbefalede: