Sådan Gendannes Sprogbjælken På Skrivebordet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Sprogbjælken På Skrivebordet
Sådan Gendannes Sprogbjælken På Skrivebordet

Video: Sådan Gendannes Sprogbjælken På Skrivebordet

Video: Sådan Gendannes Sprogbjælken På Skrivebordet
Video: Hvordan skjule ikoner på skrivebordet 2024, April
Anonim

I tilfælde af nedbrud i Windows-operativsystemet kan ikonet til at skifte tastaturlayout forsvinde fra bakken. For ikke at opleve ulejlighed, når du arbejder med tekster, skal du gendanne indstillingerne for sprogbjælken.

Sådan gendannes sprogbjælken på skrivebordet
Sådan gendannes sprogbjælken på skrivebordet

Instruktioner

Trin 1

Nedbrud i Windows-operativsystemet opstår normalt, når du installerer nye programmer, opdaterer systemet eller under påvirkning af vira og trojanske heste. Mange brugere står over for situationen, når tastaturlayoutkontakten forsvinder fra bakken. For at gendanne skal du åbne: "Start" - "Kontrolpanel" - "Regionale og sproglige indstillinger" - "Sprog" - "Mere".

Trin 2

Vælg sektionen "Indstillinger", klik på knappen "Sprogbjælke". Marker afkrydsningsfeltet ud for "Vis sprogbjælke på skrivebordet". Gem dine ændringer, layoutindikatoren skal vises igen i bakken.

Trin 3

Nogle gange er knappen Sproglinje nedtonet. Dette sker, hvis ctfmon.exe-filen, som er ansvarlig for sprogpanelets funktion, ikke kører. Filen findes altid i mappen: С: / Windows / System32. Åbn denne mappe, find filen ctfmon.exe, og kør den. Sprogslinjeknappen bliver tilgængelig. I dette tilfælde føjes filens startlinje til opstarten, ved hver systemstart starter dette program automatisk, som det skete før nedbruddet.

Trin 4

Hvis du af en eller anden grund ikke kan gendanne visningen af layoutindikatoren, er der en meget enkel måde at komme rundt på dette problem - søg på Internettet og installer Punto Switcher-programmet. I modsætning til standard switchboard-tastaturlayout giver dette lille værktøj mange ekstra funktioner. For eksempel vises det anvendte layout muligvis ikke i form af kombinationer af bogstaverne Ru eller En, men i flagene fra Rusland og USA, hvilket er ret praktisk - for at se det aktuelle tastaturlayout skal du bare bruge for at kigge på ikonet.

Trin 5

Punto Switcher har et indbygget udklipsholder, der giver dig mulighed for at konfigurere autokorrektur. Det er muligt blot at vælge et ord i teksten og trykke på Win + S for at finde det i Yandex. Der er rige muligheder for at tilpasse genvejstaster og andre nyttige indstillinger. En korrekt konfigureret Punto Switcher er et praktisk og nyttigt værktøj.

Anbefalede: