Sådan Udskiftes Et Ord I Al Tekst I Word

Sådan Udskiftes Et Ord I Al Tekst I Word
Sådan Udskiftes Et Ord I Al Tekst I Word

Video: Sådan Udskiftes Et Ord I Al Tekst I Word

Video: Sådan Udskiftes Et Ord I Al Tekst I Word
Video: Hvordan telle ord i et Word dokument 2024, Marts
Anonim

Ved hjælp af et teksteditor Word kan du finde et bestemt ord eller en bestemt sætning i et dokument og erstatte det med et andet. Dette er især praktisk ved behandling af lange tekster.

https://netzor.org/uploads/posts/2010-06/1277688054
https://netzor.org/uploads/posts/2010-06/1277688054

I enhver version af Word kaldes kommandovinduet til at finde og erstatte et ord ved at trykke på Ctrl + H. Du kan bruge genvejen Ctrl + F og gå til fanen "Erstat".

I feltet "Find" skal du indtaste det ord, du vil erstatte, i feltet "Udskift" indtaste det ord, du vil erstatte. I afsnittet "Søgemuligheder" skal du markere afkrydsningsfelterne for de krævede betingelser. Hvis et element i sektionen ikke er tilgængeligt, skal du klikke på knappen "Mere".

Du kan bruge Wildcard-indstillingen til at udvide din søgning. For eksempel skal du finde alle ord, der starter med "k" og slutter med "p". Vælg denne mulighed, indtast "k * p" i feltet "Find", og klik på "Find næste". Søgningen giver dig ordene "myg", "blæksprutte", "båd", "kosovar", "controller" osv.

Brug "?" For at finde et ord med et bestemt antal bogstaver. Indtast "k ??? r" i søgefeltet, og programmet fremhæver ordene "myg" og "båd". Klik på spørgsmålstegnet i øverste højre hjørne af vinduet Find og erstat for at få hjælp til at bruge jokertegn.

Hvis du markerer afkrydsningsfeltet ud for "Alle ordformularer", findes alle ord, der inkluderer dette udtryk. For eksempel vil indtastning af rodtasten i feltet "Find" markere ordene "eventyr", "switch", "fange" og så videre.

Hvis du klikker på knappen "Erstat", erstattes det første ord, der findes i teksten. Klik på Erstat alle for at erstatte alle ord.

Du kan bruge erstatningsformatering - for eksempel vil erstatningsordet blive fremhævet med mellemrum, faner, fed eller en eller anden farve osv. Vælg feltet "Skift til" med markøren, klik derefter på "Format", og vælg det ønskede element på listen.

Kommandoen Erstat alle er hurtigere, men bruges bedst med forsigtighed. En fejlagtig erstatning kan annulleres med Ctrl + Z-tasterne.

Anbefalede: