Sådan Placeres Et Copyright-ikon I Word

Indholdsfortegnelse:

Sådan Placeres Et Copyright-ikon I Word
Sådan Placeres Et Copyright-ikon I Word

Video: Sådan Placeres Et Copyright-ikon I Word

Video: Sådan Placeres Et Copyright-ikon I Word
Video: MENU DAN IKON Ms. WORD 2024, April
Anonim

Ophavsretstegnet, der repræsenterer det latinske bogstav "c", omgivet af en cirkel, meddeler, at rettighederne til det indhold, som det er markeret med, tilhører en bestemt person. Der er flere måder at placere et copyright-tegn i Word på.

Sådan placeres et copyright-ikon i Word
Sådan placeres et copyright-ikon i Word

Instruktioner

Trin 1

Microsoft Word-programmet giver mulighed for at indsætte næsten alle symboler og tegn, der bruges til udskrivning. For at indsætte et copyright-ikon i Word 2007 skal du gå til fanen "Indsæt" og klikke på knappen "Symbol". Dette åbner et lille bord med de mest almindeligt anvendte symboler. Hvis copyrightmærket ikke er blandt dem, skal du klikke på knappen "Andre symboler". En dialogboks åbnes med et sæt af alle mulige symboler. Find den ønskede blandt dem, klik på den en gang, og klik derefter på knappen "Indsæt". Copyright-ikonet vises, hvor markøren var.

Trin 2

Du kan også sætte et copyright-ikon ved hjælp af en speciel kode indtastet fra tastaturet. For at indsætte et symbol på denne måde skal du placere markøren på det sted, hvor copyright-ikonet skal være, derefter trykke på Alt-tasten, og uden at frigive det, skal du skrive koden 0169 på det numeriske tastatur. Slip nu Alt-tasten. Ophavsretmærket vises på det rigtige sted. Hvis du indtaster tekst fra tastaturet på en bærbar computer, hvis numeriske tastatur kombineres med det vigtigste, skal du holde Fn-knappen nede, mens du bruger denne tastekombination og indtaster koden.

Trin 3

Du kan også indsætte et copyright-ikon ved at tildele en bestemt tastaturgenvej til at indsætte et specialtegn. For at gøre dette skal du åbne dialogboksen "Andre symboler" (ved hjælp af metoden beskrevet i første trin), finde copyright-symbolet, vælge det og klikke på knappen "Tastaturgenvej" nederst i dialogboksen. Placer markøren i feltet "Nye genvejstaster" i det vindue, der åbnes, og tryk samtidigt på to eller tre taster (for eksempel Ctrl + D eller Alt + Skift + A), hvis kombination er ansvarlig for at indsætte valgt symbol. Gem dine ændringer. Nu kan copyrightikonet indsættes ved hjælp af en tastaturgenvej, der passer dig.

Anbefalede: