Sådan Tilsluttes Et Gammelt Tastatur

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et Gammelt Tastatur
Sådan Tilsluttes Et Gammelt Tastatur

Video: Sådan Tilsluttes Et Gammelt Tastatur

Video: Sådan Tilsluttes Et Gammelt Tastatur
Video: ✅ ОТСЛЕЖИВАНИЕ ГОЛОВЫ ЧЕРЕЗ ВЕБ-КАМЕРУ ДЛЯ ETS2 И ATS 1.41 2024, April
Anonim

Ikke alle har formået at ændre deres computere til mere moderne stationære eller til små og praktiske bærbare computere, hvor tastaturet allerede er indbygget i enheden. Eller måske er dit nye tastatur uventet i orden, og dit arbejde er presserende. Men der er altid en udvej, fordi du kan vedhæfte et gammelt "tastatur" til en ny eller gammel computer. Men hvordan gør man det?

Sådan tilsluttes et gammelt tastatur
Sådan tilsluttes et gammelt tastatur

Nødvendig

  • - tastatur med et gammelt stik;
  • - tastatur med USB-stik
  • - PC-brugervejledning;
  • - stationær computer
  • - PS / 2 til USB-adapter;
  • - CD med drivere til tastaturet (følger normalt med tastaturet).

Instruktioner

Trin 1

Træk stikket ud af din computer, ellers kan det nye tastatur ikke vises. Sæt tastaturet med det gamle stik i PS / 2-porten (som muligvis ikke findes på moderne bundkort). Der er en PS / 2-port til både en computermus og et tastatur, og den er forskellig i farve. For en computermus er stikket grønt, for et tastatur er stikket lilla. På stikket, der går fra tastaturet, kaldes det også ofte "far", der er ben. Og på stikket, der er placeret på computeren, kaldes det normalt "mor", der er specielle huller, hvor disse ben, hvis de rammer korrekt, går uden nogen anstrengelse. Farven på disse stik er også den samme, så det er næsten umuligt at blande.

Trin 2

Tilslut tastaturet med det gamle stik ved hjælp af adapteren til USB-porten (ved hjælp af en speciel adapter). For at gøre dette skal du købe en PS / 2 til USB-adapter, derefter slutte den til stikket på tastaturet og indsætte den i en ledig USB-port på din computer.

Trin 3

Tænd computeren, og derefter skal computeren registrere dit tastatur. Installer de drivere, der følger med tastaturet på cd'en. Hvis du havde et andet tastatur før, skal du afinstallere de gamle drivere.

Trin 4

Konfigurer tastaturet i BIOS, i valgmuligheden USB-tastaturunderstøttelse, der er ansvarlig for den korrekte funktion af USB-musen, fra positionen Deaktiveret skal du sætte den i Aktiveret position, gem derefter dine ændringer og genstart computeren.

Anbefalede: