Sådan Oprettes Et Tilbageførselspunkt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Tilbageførselspunkt
Sådan Oprettes Et Tilbageførselspunkt

Video: Sådan Oprettes Et Tilbageførselspunkt

Video: Sådan Oprettes Et Tilbageførselspunkt
Video: Хлеб на закваске: как сделать не имея рецепта (разбираем главные принципы и правила здорового хлеба) 2024, Kan
Anonim

Regelmæssig oprettelse af tilbagekoblingspunkter giver dig mulighed for at gendanne systemet i fremtiden uden problemer i tilfælde af et problem. Hvis et program eller en driver foretog ændringer i systemfilerne, som computeren blev ustabil på grund af, så hvis der er et gendannelsespunkt, kan du altid starte en system-tilbageførsel og returnere computeren til en fungerende tilstand. Men på denne måde er det umuligt at hente personlige filer eller mistede data tilbage.

Sådan oprettes et tilbageførselspunkt
Sådan oprettes et tilbageførselspunkt

Instruktioner

Trin 1

Du kan oprette tilbagevendepunkter manuelt, men hvis du konfigurerer din computer til at gøre dette regelmæssigt, når du foretager ændringer i operativsystemet, behøver du ikke bekymre dig om det længere. For at oprette et gendannelsespunkt selv skal du klikke på "Start" og derefter vælge "Kontrolpanel", der åbner emnet "System og vedligeholdelse" eller blot "System", afhængigt af din version af Windows.

Trin 2

I vinduet, der åbnes, i menuen til højre for hovedvinduet, vil du se elementet "Systembeskyttelse". Indtast administratoradgangskoden, hvis du bliver bedt om det.

Trin 3

Et nyt vindue åbnes, hvor du ikke kun kan oprette, men også konfigurere indstillinger for gendannelse. For at oprette et tilbagevendepunkt skal du klikke på knappen "Opret" nederst i vinduet.

Trin 4

Dialogboksen Systembeskyttelse vises. Indtast en beskrivelse af gendannelsespunktet. Du får brug for det, hvis du vil rulle systemet tilbage. Når du har indtastet beskrivelsen, skal du klikke på "Opret".

Trin 5

For at gøre Systemgendannelse regelmæssig og automatisk, skal du ikke lukke fanebladet Systembeskyttelse. Vælg de harddiske, som du vil aktivere beskyttelse for, og klik derefter på OK. For at deaktivere beskyttelse skal du blot fjerne markeringen i afkrydsningsfelterne og klikke på OK igen.

Anbefalede: