Sådan Tilpasses Skrivebordsgenveje

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilpasses Skrivebordsgenveje
Sådan Tilpasses Skrivebordsgenveje

Video: Sådan Tilpasses Skrivebordsgenveje

Video: Sådan Tilpasses Skrivebordsgenveje
Video: Sådan kommer du igang med Mountainbiking for under 1000,- 2024, Kan
Anonim

Evnen til at personalisere dit skrivebord er en af de utvivlsomme fordele ved operativsystemet. Genveje er blandt de mest anvendte skrivebordselementer. Derfor er det værd at straks justere deres udseende og placering.

Sådan tilpasses skrivebordsgenveje
Sådan tilpasses skrivebordsgenveje

Instruktioner

Trin 1

På et tomt skrivebord kan du få vist grundlæggende genveje som "Denne computer", "Papirkurv", "Mine dokumenter", "Netværkskvarter". For at gøre dette skal du gå til egenskaberne på skrivebordet. Vælg fanen Desktop, og klik på knappen Tilpas Desktop. Vælg genveje, der vises øverst i vinduet med afkrydsningsfelterne. Bekræft dit valg med knappen OK.

Trin 2

Føj genveje til de programmer, du har mest brug for. Gå til menuen "Start" og åbn rullelisten "Alle programmer". Når du har valgt det ønskede program, skal du klikke på ikonet med højre museknap og klikke på ordene "Send til skrivebordet". Derefter sender operativsystemet ikke selve programmet, men kun dets genvej. Det samme kan gøres ved at holde venstre knap nede på programnavnet og trække ikonet til skrivebordsfeltet.

Trin 3

Hvis du har brug for hurtig adgang til bestemte filer eller mapper, skal du lave genveje til dem. Ring til kontekstmenuen for filen, og vælg ordene "Opret genvej". Et genvejsikon vises ved siden af filen. Du kan kopiere det til dit skrivebord.

Trin 4

For at få orden på tingene på skrivebordet er der en kontekstmenufunktion "Sorter". Det kan bruges til at organisere genveje efter størrelse, alfabet, filændringsdato og filtype.

Trin 5

Synes du, at ikonerne er for små? Hold Ctrl-tasten nede på tastaturet, og rul mushjulet. Takket være denne handling kan du justere størrelsen på etiketterne, men du vil.

Trin 6

For at ændre billedet af en genvej skal du gå til dens egenskaber og arbejde med knappen "Skift ikon". Du kan bruge både standardgenvejsikoner og dem, der downloades fra Internettet.

Trin 7

Omdøbning af en genvej er let nok. Vælg det med venstre museknap, og tryk på F2. Navnefeltet bliver tilgængeligt til redigering. Indtast et navn, og tryk på Enter. Det nye navn erstatter det gamle.

Trin 8

Hvis du ændrede genveje på skrivebordet, men ændringerne ikke blev vist, skal du klikke på Opdater-elementet i kontekstmenuen på skrivebordet.

Anbefalede: