Sådan Vender Du Et Ord I Word

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vender Du Et Ord I Word
Sådan Vender Du Et Ord I Word

Video: Sådan Vender Du Et Ord I Word

Video: Sådan Vender Du Et Ord I Word
Video: Основы Microsoft Word. Ворд для начинающих. часть 1 2024, Kan
Anonim

Når du arbejder med tekster, bliver det undertiden nødvendigt at redigere rækkefølgen af bogstaver i den indtastede tekst. Hvis du står over for et sådant problem og ikke ved, hvordan du løser det, skal du ikke modløses og tilkalde en specialist til dit hjem. I en teksteditor MS Word kan du foretage denne transformation på få minutter.

Sådan vender du et ord i Word
Sådan vender du et ord i Word

Nødvendig

Microsoft Office Word-software

Instruktioner

Trin 1

Næsten hvert program har en sektion med referencedata, i MS Word er hjælpen på russisk, hvilket i høj grad kan lette søgningen efter et svar på dit spørgsmål. Men hvis din version af teksteditoren ikke har denne mulighed, skal du følge rådene i denne vejledning.

Trin 2

Efter åbning af programmet skal du skrive en hvilken som helst tekst, indtaste mindst navnet på programmet. Opret en tabel ved hjælp af hvilken operationen af at flytte bogstaver i et ord vil finde sted. Klik på topmenuen "Indsæt" og vælg "Tabeller". Vælg indstillingen "Tegn tabel".

Trin 3

Tegn tabellen, så teksten er inde i en af cellerne på det objekt, der oprettes. Hvis det ikke lykkes, kan du gå et trin tilbage ved at trykke på Ctrl + Z-tastaturgenvejen. Du kan også flytte den indtastede tekst til den nyoprettede tabel.

Trin 4

Marker al teksten, og klik på topmenuen Format, og vælg derefter Tekstretning.

Trin 5

I vinduet, der åbnes, skal du angive retningen af teksten, det vil sige dens retning. Sammenlign det ønskede resultat med det, der skal opnås i "Sample" -blokken. Hvis alt passer dig, skal du klikke på knappen "OK".

Trin 6

Som et resultat får du en inverteret tekst, som du kan redigere. Den eneste ulempe ved denne transformation er, at du bliver nødt til at indtaste tegn i dette felt i en vinkel på 90 °. Når du opretter tabeller, som kan være sammen med grafer, kan den omvendte transformation af teksten føre til et ulæseligt format.

Trin 7

Det er fortsat at gemme det oprettede dokument. Klik på menuen "File", vælg "Save As" -elementet, i det vindue, der åbnes, angiv kataloget til arkivering, indtast et navn og klik på knappen "Save".

Trin 8

Det er værd at bemærke, at denne transformation ikke kun kan bruges til personlige formål, men også til professionelle formål. For eksempel annonceemner, i hvilke afrivningsstrimler det er nødvendigt at placere tekst lodret (for at spare plads).

Anbefalede: