Sådan Tilsluttes En USB-ledning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En USB-ledning
Sådan Tilsluttes En USB-ledning

Video: Sådan Tilsluttes En USB-ledning

Video: Sådan Tilsluttes En USB-ledning
Video: Обзор WiFi Роутера TP-Link Archer AX50 [2021] Лучший Роутер Для Дома 2024, April
Anonim

Næsten al moderne elektronik har en indbygget USB-kanal. Gennem den transmitteres den nødvendige information i digital form. Mange enheder bruger også USB-strøm, som erstatter opladning med elektrisk strøm fra en stikkontakt eller batterier. Forbindelsen til USB-porten foretages gennem specielle ledninger, så det er vigtigt at vide, hvordan man tilslutter USB-kablet.

Sådan tilsluttes en USB-ledning
Sådan tilsluttes en USB-ledning

Nødvendig

USB-stik, muligvis en USB-adapter eller USB-forlængerkabel

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du beslutte, hvilken type enhed du planlægger at tilslutte USB-kablet til. Dette kan være en bærbar computer, personlig computer, mobiltelefon, synthesizer, digitalt kamera eller videokamera. Andre muligheder er også mulige, såsom en optager, stemmeoptager, bilradio, eksternt lydkort, e-bog, bærbart optagestudio osv. Det vigtigste er, at dette elektroniske udstyr har en USB-port med et eksternt USB-stik.

Trin 2

USB-stikket ligner en lille rektangulær indgang. I nogle tilfælde, hovedsageligt på kompakt udstyr, kan USB-stikket formes som en lille trapez. På plastik- eller gummidækslet på ledningens stik er der et USB-ikon i form af et forgrenet kabel - "trident" eller "gren". En cirkel er tegnet i bunden af dette træblokdiagram. I slutningen af ikonets centrale gren er der en trekantfigur. Sidetakene af "tridenten" ender på en anden måde: den ene med en lille cirkel og den anden med en lille firkant. USB-stikket er universelt, det kan samtidig udføre funktionerne til input og output. Ofte er ordene "USB" angivet ved siden af selve stikket.

Trin 3

Der er to måder at tilslutte USB-kablet på. Den første er at tilslutte USB-kablet direkte til USB-stikket. Tilslut bare ledningen til USB-porten. Den første tilslutningsmetode er kun relevant, hvis dimensionerne på soklen og stikket stemmer overens. Den anden metode til tilslutning af ledningen kræver brug af en ekstra adapter eller en forlængerledning med en eksisterende adapter i slutningen. Den anden tilslutningsmetode anvendes, når dimensionerne på USB-stikket ikke svarer til dimensionerne på ledningsstikket. En adapter og forlængerledning fås altid fra en elektronikbutik. Oftest leverer elektronikproducenter deres produkter komplet med et færdigt USB-kabel i den ønskede størrelse. Se efter det i produktemballagen.

Anbefalede: