Sådan Begrænses Adgangen Til Programmer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Begrænses Adgangen Til Programmer
Sådan Begrænses Adgangen Til Programmer

Video: Sådan Begrænses Adgangen Til Programmer

Video: Sådan Begrænses Adgangen Til Programmer
Video: Sådan begrænser du adgangen til opgaver 2024, Kan
Anonim

Hvis mere end en person arbejder på den samme computer, er det klogt at oprette flere konti for at opretholde privatlivets fred og separate ansvarsområder. Administratoren bestemmer rettighederne og mulighederne for andre brugere. Om nødvendigt kan han forhindre utroværdige personer i at starte og installere programmer.

Sådan begrænses adgangen til programmer
Sådan begrænses adgangen til programmer

Instruktioner

Trin 1

Du skal have administratorrettigheder for at indstille disse begrænsninger. I "Kontrolpanel" skal du dobbeltklikke på noden "Brugerkonti" og klikke på kontoen, hvis ejer vil begrænse adgangen til programmer. I det nye vindue skal du følge linket "Skift type …" og flytte alternativknappen til "Administrator" -position. Klik på Skift kontotype for at bekræfte beslutningen.

Trin 2

Log ind på systemet ved hjælp af denne konto. I programstartlinjen (kaldet af Win + R-genvejstasterne eller ved at vælge indstillingen Kør fra Start-menuen) skal du indtaste regedit-kommandoen og klikke på OK for at starte registreringseditoren. Find sektionen HKCUSOFTWAREMicrosoft WindowsCurrentVersonPoliciesExplorer, og opret en RestrictRun-nøgle.

Trin 3

For at gøre dette skal du højreklikke på den ledige plads i højre side af skærmen og vælge "DWORD-værdi" på listen "Ny". Ring til rullemenuen ved at højreklikke på den nye tast, vælg "Skift" og indtast værdien 1.

Trin 4

Højreklik på ikonet for den udvidede mappe i venstre side af skærmen, og vælg Ny og sektion. Navngiv det nye afsnit med samme navn RestrictRun. Opret en liste over applikationer, som brugeren kan køre på højre side af vinduet. Listen ser ud som en liste over strengparametre, hvor varenavne og serienumre er anført i anførselstegn:

Trin 5

“1” =”winword.exe” “2” =”excel.exe” “3” =”regedit.exe” Du skal medtage regedit.exe på listen, så du kan redigere denne liste. For at fjerne begrænsninger skal du ændre værdien på RestrictRun-nøglen til 0.

Trin 6

Log ind på systemet som administrator, og skift brugerkontoen i "Kontrolpanel" til en begrænset konto, så han ikke har adgang til registreringseditoren.

Anbefalede: