Sådan Returneres Engelsk Til Photoshop

Indholdsfortegnelse:

Sådan Returneres Engelsk Til Photoshop
Sådan Returneres Engelsk Til Photoshop

Video: Sådan Returneres Engelsk Til Photoshop

Video: Sådan Returneres Engelsk Til Photoshop
Video: Skift sprog i photoshop fra dansk til engelsk 2024, Kan
Anonim

Sikkert alle, der foretrækker at arbejde med rastergrafik, kender til et program kaldet Adobe Photoshop (photoshop). Som regel har den en engelsk version, og kun ved at installere en revne kan den gøres russisk-talende, men dette sparer ikke en nybegynderbruger, da alle lektionerne til Photoshop og følgelig kommandoerne, der skal udføres i en i et eller andet tilfælde dikterer mestrene for dette program bare og nævner kun engelske termer.

Sådan returneres engelsk til
Sådan returneres engelsk til

Instruktioner

Trin 1

Åbn det installerede program "Photoshop", som ved hjælp af den knæk, du lavede russisk-talende, på din pc. Tryk successivt på menupunkterne "Redigering" - "Indstillinger" - "Grundlæggende". Dette kan gøres med musen eller med tastaturgenvejen Ctrl + K.

Trin 2

Vælg fanen "Interface" i det vindue, der vises. Se efter feltet med titlen "Tekstindstillinger for brugergrænseflade". Flyt musen til ovenstående indskrift, venstreklik en gang, og vælg punktet "Grænsefladesprog" i rullemenuen.

Trin 3

Vælg sprogets navn ved at klikke på feltet "Engelsk". Tryk på OK-knappen efter valg. Dette skal gøres for at bekræfte rigtigheden af dine handlinger.

Trin 4

Genstart programmet, og alt er klar, men denne sag gælder kun, hvis revnen blev brugt under installationen af softwaren, men hvis du bevidst valgte det russiske sprog under installationen, fungerer denne metode ikke. I dette tilfælde er det nødvendigt at udføre et antal af følgende handlinger.

Trin 5

Luk programmet, hvis det kører. Start Windows Stifinder. Kun for sagen ved hjælp af dette operativsystem. Åbn sektion C: Programfiler Adobe Adobe Photoshop CS5Locales

u_RUSupport Files (standardinstallation). Rediger om nødvendigt den angivne sti i henhold til din situation.

Trin 6

Opret en ny mappe med et hvilket som helst navn i den angivne mappe. Find filen tw10428.dat.

Trin 7

Klip den angivne fil og indsæt den i en ny mappe. Start Photoshop. Udført, skal programgrænsefladen konverteres til engelsk.

Anbefalede: