Sådan Indtaster Du Et Naturligt Tal Og Et Ciffer Fra Tastaturet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indtaster Du Et Naturligt Tal Og Et Ciffer Fra Tastaturet
Sådan Indtaster Du Et Naturligt Tal Og Et Ciffer Fra Tastaturet

Video: Sådan Indtaster Du Et Naturligt Tal Og Et Ciffer Fra Tastaturet

Video: Sådan Indtaster Du Et Naturligt Tal Og Et Ciffer Fra Tastaturet
Video: Sådan solgte David og co. Dinero 2024, Kan
Anonim

Ethvert naturligt tal kan skrives ved hjælp af ti arabiske tal: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og 0. Det mindste naturlige tal er et, det største antal findes ikke. Ethvert ciffer eller tal kan indtastes på tastaturet.

Sådan indtastes et naturligt tal og et ciffer fra tastaturet
Sådan indtastes et naturligt tal og et ciffer fra tastaturet

Instruktioner

Trin 1

Der er to blokke af taster på tastaturet til opkald til numre og numre. Hver af dem starter med tasten 1 (en) og slutter med tasten 0 (nul). Den første af nummerblokkene er placeret vandret over bogstavblokken, den anden er specielt placeret på højre side af tastaturet. For at indtaste et naturligt tal ved hjælp af en vandret placeret blok skal du sørge for at du er i normal skrivetilstand: tryk ikke på Skift-tasten, alt="Image" eller andre hjælpetaster.

Trin 2

Afhængigt af det valgte layout kan brug af hjælpetasterne resultere i, at du indtaster et tegnsætningstegn eller specialtegn i stedet for et naturligt tal. I tilfælde af at ingen af tilstande er aktiveret, betyder det valgte sprog for tekstinput (russisk eller engelsk) ikke noget. Tryk en gang på tasten med det nummer, du har brug for - det vises i det dokument, du arbejder i (tekst, grafik osv.).

Trin 3

For at bruge numerisk tastatur på højre side af tastaturet skal du sørge for at aktivere den relevante inputtilstand. Den aktiveres med Num Lock-tasten, som også er placeret på højre side af tastaturet. Nummerblokken kan begynde med den, eller den kan placeres i den øverste række af taster. Tryk en gang på den valgte tast. En indikatorlampe i øverste højre hjørne af tastaturet lyser for at bekræfte, at enheden er klar til at indtaste tal. Indtast det nummer eller nummer, du har brug for, ved at trykke én gang på den tilsvarende tast. Et tryk på Num Lock-tasten deaktiverer den valgte tilstand.

Trin 4

Windows-operativsystemet og et antal programmer har et virtuelt tastatur. Det bruges ofte til at indtaste login og adgangskoder, der, når man arbejder med et simpelt tastatur, kan spores af ubudne gæster og i tilfælde, hvor brugeren på en eller anden måde er begrænset. For at aktivere det skal du finde det tilsvarende element i programmenuen og i Windows - udvide alle programmer i Start-menuen, i mappen Standard skal du vælge undermappen Tilgængelighed og klikke på tastaturet på skærmen. Indtast tal og tal på et sådant tastatur med musen.

Anbefalede: