Sådan Fjernes En Virus Fra Et USB-flashdrev

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes En Virus Fra Et USB-flashdrev
Sådan Fjernes En Virus Fra Et USB-flashdrev

Video: Sådan Fjernes En Virus Fra Et USB-flashdrev

Video: Sådan Fjernes En Virus Fra Et USB-flashdrev
Video: Обзор WiFi Роутера TP-Link Archer AX50 [2021] Лучший Роутер Для Дома 2024, Kan
Anonim

I dag er Flash-lagringsenheder eller flashdrev meget populære - et almindeligt navn i den moderne verden. Flash-drev er en integreret egenskab ved moderne teknologier, da de giver dig mulighed for at gemme og overføre data fra et medium til et andet. De er praktiske og nemme at bruge, og på trods af deres lille størrelse kan de rumme et dusin film, hundreder af fotografier og tusindvis af teksteditorer.

Sådan fjernes en virus fra et USB-flashdrev
Sådan fjernes en virus fra et USB-flashdrev

Instruktioner

Trin 1

Som nævnt ovenfor skelnes flashdrev af nem overførsel af information, og det er denne funktion, der førte til den hurtige spredning af vira, der er specielt oprettet til flytbare Flash-drev. Og hvis mapper og filer ikke åbnes eller i kontekstmenuen i stedet for den sædvanlige "Åbn" osv. Efter tilslutning af flashdrevet til en pc eller anden enhed. uforståelige hieroglyffer vises, så har en virus "slået sig" på dit drev. For at slippe af med skadedyret skal du følge instruktionerne nedenfor.

Trin 2

Først anbefaler vi at køre programlinjen Start / Kør / cmd.exe, klik derefter på OK, og udfør derefter følgende kommandoer:

del / a: timer *: / autorun.bin

del / a: timer *: / autorun.reg

del / a: timer *: / AUTORUN. FCB

del / a: timer *: / autorun.srm

del / a: timer *: / autorun.txt

del / a: timer *: / autorun.wsh

del / a: timer *: / Autorun. ~ ex

del / a: hrs *: / Autorun.exe

del / a: timer *: / autorun.inf _ ?????

del / a: timer *: / autorun.inf

mens "*" er navnet på det flytbare medie. Vi råder dig også til at finde og slette ovenstående filer fra System32-mappen i Windows-mappen.

Trin 3

Efter at have udført disse handlinger for at sikre normalisering af arbejdet, skal du køre følgende kommando: Start / Kør / regedi og klik på OK.

Trin 4

Find derefter afsnittet [HKEY_CURRENT_USER / Software / Microsoft / Windows / CurrentVersion / Explorer / MountPoints2 (Brev fra det inficerede flashdrev)] og slet Shell-underafsnittet i det.

Trin 5

Og endelig, for at fjerne virussen fra USB-flashdrevet, kan du downloade programmet Anti-Autorun, køre det og følge de yderligere instruktioner.

Anbefalede: