Sådan åbnes Srt Undertekster

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbnes Srt Undertekster
Sådan åbnes Srt Undertekster

Video: Sådan åbnes Srt Undertekster

Video: Sådan åbnes Srt Undertekster
Video: Ричард Джон: 8 секретов успеха 2024, April
Anonim

Undertekster kan ikke kun ses af mennesker med hørehæmmede, men også af mange amatørfilmgæster, for hvem det er vigtigt at se film i deres originale kvalitet med den originale lyd. Også ved hjælp af undertekster kan du styrke evnen til at forstå et fremmed sprog.

Sådan åbnes srt undertekster
Sådan åbnes srt undertekster

Instruktioner

Trin 1

Sørg for, at der i mappen med din videofil er en fil med samme navn som videoen, men med *.srt-undertekstudvidelsen (i de fleste tilfælde gøres det på denne måde for nemheds skyld).

Trin 2

Hvis du bruger Light Alloy, skal du starte programmet og åbne en videofil med en undertekstfil, som du åbner. For at gøre dette skal du højreklikke på et tomt sted på panelet, hvor afspilningskontrolknapperne og tidstælleren er placeret. I kontekstmenuen skal du vælge kommandoen "Åbn fil" (eller bare trykke på F3-tasten), derefter angive stien til filen og klikke på "Åbn".

Trin 3

Videoen kører nu for at åbne undertekstfilen til den igen, højreklik igen på et tomt sted i kontrolpanelet til afspilning og hold musemarkøren over punktet "Undertekster", og vælg derefter "Indlæs" (eller under videoafspilning, skal du trykke på tastaturgenvejen Alt + S). Peg derefter programmet gennem gennemse-funktionen til placeringen af srt-filerne.

Trin 4

Hvis du bruger KMPlayer, skal du højreklikke hvor som helst på skærmen under videoafspilning og i menuen, der vises, svæve over undertekstemnet og derefter klikke på Åbn undertekster i rullelisten med kommandoer. Find derefter undertekstfilen gennem søgefunktionen, og klik på knappen "Åbn".

Trin 5

Hvis du bruger VLC-afspilleren, mens du afspiller en videofil, skal du åbne menuen "Video" placeret på programmets kontrolpanel, hvor du peger på "Undertekstspor …" og derefter vælge "Indlæs fil … "kommando. Derefter peger afspilleren på samme måde ved at gennemse filerne på computeren til det sted, hvor den krævede srt-fil er placeret, vælg den og klik på knappen "Indlæs".

Anbefalede: